GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Περιοδεία του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χ. Τοψίδη στην Καβάλα

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, πραγματοποίησε περιοδεία στην περιοχή τ...


Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, πραγματοποίησε περιοδεία στην περιοχή της Καβάλας, επιθεωρώντας σημαντικά έργα βελτίωσης και αναβάθμισης που εκτελούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας.

Η πρώτη στάση του περιφερειάρχη ήταν στα Λασπόλουτρα Κρηνίδων, όπου ο Δήμος Καβάλας εκτελεί έργα αναβάθμισης των εγκαταστάσεων, με την υποστήριξη της Περιφέρειας ΑΜΘ.

00:00

Στη συνέχεια, ο κ. Τοψίδης επισκέφθηκε τα Τενάγη των Φιλίππων, όπου υλοποιείται ένα σημαντικό έργο καθαρισμού και εμβάθυνσης του κεντρικού καναλιού. Αυτό το έργο στοχεύει στη διευκόλυνση της άρδευσης των αγροτικών εκτάσεων της περιοχής, προσφέροντας ουσιαστική στήριξη στους αγρότες.Κατόπιν, ο περιφερειάρχης βρέθηκε στο λιμάνι της Καβάλας, όπου ανακοίνωσε την υπογραφή της σύμβασης για τη μελέτη επέκτασης και διαπλάτυνσης του υπήνεμου μώλου. Το έργο αυτό θα ενισχύσει τις λιμενικές υποδομές της πόλης, προσφέροντας νέα δυναμική στην τοπική οικονομία.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο Αμφιθέατρο «Γεώργιος Παυλίδης», όπου ο κ. Τοψίδης ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών αναβάθμισης του χώρου. Τα έργα αυτά έχουν ως στόχο τη βελτίωση της πολιτιστικής και ψυχαγωγικής υποδομής της περιοχής, ενισχύοντας περαιτέρω την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

  • Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης δήλωσε:
  • “Στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας παραβρέθηκα σήμερα.

Το πρωί, με μεγάλη χαρά εγκαινιάσαμε τη σχολική μονάδα στις Κρηνίδες, όπου έγιναν εργασίες ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης και στεγάζονται το Γυμνάσιο και το Λύκειο Κρηνίδων.

Μετά τα εγκαίνια του σχολείου επισκέφτηκα τα έργα βελτίωσης και αναβάθμισης, τα οποία εκτελούνται από το Δήμο Καβάλας, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας ΑΜΘ στα Λασπόλουτρα Κρηνίδων – Πηλοθεραπευτήριο.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στα Τενάγη Φιλίππων. Η Περιφέρειά μας εκτελεί ένα μεγάλο έργο καθαρισμού και εμβάθυνσης του κεντρικού καναλιού για τη διευκόλυνση της άρδευσης των χωραφιών.

Στο λιμάνι «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» ανακοίνωσα την υπογραφή της σύμβασης για την επέκταση της μελέτης επέκτασης και διαπλάτυνσης του υπήνεμου μόλου. Ανάλογα έργα βελτίωσης θα γίνουν σε όλα τα λιμάνια της ΑΜΘ.

Επισκέφτηκα το χώρο, στην πυλωτή του διοικητηρίου όπου διεξάγονται οι εκδηλώσεις της Οδικής Ασφάλειας τονίζοντας πως, ως Διοίκηση της ΠΑΜΘ, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενημέρωση των νεών για την βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς.

Τέλος, επιθεώρησα τα έργα στο Αμφιθέατρο Γεώργιος Παυλίδης και ενημερώθηκα για την πρόοδό τους. Αυτές τις ημέρες συμπληρώνονται 8 χρόνια που έφυγε από τη ζωή”.

Δεν υπάρχουν σχόλια