GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


1ο ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ 2024

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ευχαριστεί όλους όσοι προέβησαν στη μαζική αγορά του, προκειμένου να ενισχύσουν τις δράσεις ...

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ευχαριστεί όπως κάθε χρόνο και δημοσίως τους παρακάτω φορείς, επιχειρήσεις, συλλόγους, σωματεία και ιδιώτες που από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ 2024, από τις 18 Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου 2024, προέβησαν στη μαζική αγορά του, προκειμένου να ενισχύσουν τις δράσεις και ενέργειες των οργανωμένων εθελοντών αιμοδοτών και να καλύψουν μέρος των λειτουργικών εξόδων του οικονομικού έτους.

Το 2024 αποτελεί μια ακόμη ιδιαίτερη χρονιά για την «ΑΓΑΠΗ». Εξακολουθούμε να είμαστε για εικοστή πρώτη συνεχή χρονιά (2003-2023) ο πρώτος σύλλογος σε προσφορά αίματος με απόλυτους αριθμούς σε ολόκληρη τη χώρα, αφού τα μέλη μας προσέφεραν και για το έτος 2023 πάνω από 5.400 φιάλες αίματος και βοηθήθηκαν εκατοντάδες συμπολίτες μας και πάσχοντα παιδάκια, ενώ συνολικά στα σαράντα εννέα (49) έτη λειτουργίας μας έχουμε ξεπεράσει τις 157.000 φιάλες αίματος από τις οποίες οι σχεδόν 28.000 κατευθύνθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» για τις ανάγκες μεταγγίσεων των θαλασσαιμικών ασθενών αλλά και των παιδιών που φιλοξενούνται στην ογκολογική του κλινική. Με την ίδια δυναμική τουλάχιστον για την ώρα συνεχίζουμε και στο τρέχον έτος.

Τα φετινά έσοδα λοιπόν του λαχείου ευελπιστούμε να βοηθήσουν οικονομικά το σύλλογό μας προκειμένου να συνεχίσει να υποστηρίζει την τοπική και όχι μόνο κοινωνία μας

Ευχαριστούμε τόσο τον ηλεκτρονικό όσο και τον έντυπο τύπο που προβάλλουν τη δράση αυτή. Τις ευχαριστίες μας λοιπόν στους κάτωθι:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΦΟΡΕΙΣ-ΙΔΙΩΤΕΣ

Μπορεί κάποιος, ίσως, να μη μπορεί να «δωρίσει» το αίμα του αλλά σίγουρα μπορεί να «δωρίσει» τα αποθέματα ψυχής του.

Υπενθυμίζουμε ότι η αξία του κάθε λαχνού είναι 1€ και συνολικά θα διατεθούν οκτώ δώρα.

Μίας (1) ημερήσιας εκδρομής στη Θάσο με ιστιοπλοικό σκάφος έως οκτώ (8) άτομα αξίας 500,00€ προσφορά της εταιρίας ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ Ι.& ΣΙΑ ΟΕ «ενοικιάσεις τουριστικών σκαφών» στην οδό 28ης Οκτωβρίου 175Α, μίας προσφοράς που περιλαμβάνει πέντε (5) διανυκτερεύσεις σε διώροφη μεζονέτα κατάλληλο για δύο (2) ενήλικες και μέχρι τρία (3) παιδιά, στο διάστημα 15/06/2025 έως 15/09/2025 συνολικής αξίας 450,00€ της εταιρίας ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ «ΚΗΠΟΣ» -ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ε.ΤΣΑΚΑΤΑΡΑ ΑΕ στην Θάσο ενός (1) ποδηλάτου μάρκας Ballistic Coaster 1.0 αξίας 370,00€ προσφορά της επιχείρησης ΦΑΝΗ ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ «πωλήσεις ποδηλάτων» στη Δημοκρίτου 31 στην Ξάνθη, μίας δωροεπιταγής αξίας 310,00€ της επιχείρησης ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ «πρατήριο υγρών καυσίμων» στην οδό Δημοκρίτου 29 στην Ξάνθη, ενός σετ τεσσάρων ελαστικών αυτοκινήτων MICHELIN αξίας 300,00€ προσφορά της εταιρίας ΠΟΥΤΑΚΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ «εμπόριο ελαστικών-βουλκανιζατέρ» στη Λευκίππου 14 στην Ξάνθη μίας δωροεπιταγής αξίας 300,00€ προσφορά της εταιρίας Α’ ΠΗΓΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΑΕ «είδη υγιεινής, πλακάκια, θέρμανση, υδραυλικά» στο Εύμοιρο της Ξάνθης, μίας δωροεπιταγής αξίας 250,00€ προσφορά της επιχείρησης ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ «κρεοπωλείο» στην οδό Νέστου 1Α και μίας δωροεπιταγής αξίας 250,00€ προσφορά της εταιρίας ΙΓΚΠΑΛ ΑΖΗΖ & ΜΠΙΛΑΛ ΑΖΗΖ ΟΕ «χονδρικό εμπόριο-σούπερ μάρκετ ΠΛΑΝΗΤΗΣ» στο 2οχιλ. Ξάνθης-Πετεινού στην Ξάνθη

Η κλήρωση θα είναι σύμφωνη με τους οκτώ πρώτους αριθμούς της 44ης κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου της Τρίτης 29 Οκτωβρίου του 2024 και κάθε λαχνός έχει πάνω του τυπωμένο ένα νικηφόρο αριθμό.

Σας παρακαλούμε λοιπόν για μια ακόμη χρονιά να ενισχύσετε τις δράσεις μας. Δε ζητιανεύουμε! Προσφέρουμε και διεξάγουμε αξιοπρεπώς για ακόμη μια χρονιά μία λαχειοφόρο αγορά με καθαρά διαφανείς όρους. Από το περιορισμένο υστέρημα όλων μας, μπορούμε να διαθέσουμε έστω ένα ευρώ, να μείνουν τα χρήματα στην Ξάνθη, προκειμένου να διατεθούν και πάλι με πολλή αγάπη στις δράσεις της Αγάπης όπου τελικοί ωφελούμενοι είναι οι διάφοροι συμπολίτες μας. Οι όροι της λαχειοφόρου έχουν κατατεθεί στην συμβολαιογράφο Φωτούλα Καναβούρη, Αρ. Πράξης 4.327/18-06-2024 (Βενιζέλου 102, Ξάνθη).

Λαχεία θα διατίθενται από όλο το δίκτυο των εθελοντών μελών μας, από τα γραφεία τους και από επιλεγμένα σημεία. Επίσης μπορείτε αν το επιθυμείτε να καταθέσετε ή να μεταφέρετε μέσω e-banking το αντίτιμο των λαχνών στην τράπεζα Πειραιώς για το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, στο λογαριασμό GR49 0172 3520 00 5352-050868-861, αναφέροντας την επωνυμία σας και σημειώνοντας το ΑΦΜ σας και το κινητό σας τηλέφωνο, και μέσα στις επόμενες ημέρες θα σας στείλουμε τους αναλογούντες λαχνούς.

Βοηθήστε και εσείς στο έργο μας.

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΑΓΑΠΗΣ»

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης

Η Γεν. Γραμματέας

Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια