GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Την Τρίτη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης

Την Τρίτη και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην α...


Την Τρίτη και ώρα 19:00
θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 και 67 του Ν.3852/2010, ΦΕΚ 4940/14-6-2022 τ.Α΄ για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις.

  1. Έκδοση ψηφίσματος, για τη στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.
  2. Απευθείας σύναψη σύμβασης, για εκ νέου παράταση μίσθωσης, δημοτικού ακινήτου και εξουσιοδότηση Δημάρχου Ξάνθης(εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Σιαμπάν Μπαντάκ)
  3. Δημιουργία θέσης φορτοεκφόρτωσης, επί της οδού Μπρωκούμη (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Ευστράτιος Κοντός, Πρόεδρος ΔΕ)
  4. Μεταφορά θέσης στάθμευσης ΑμεΑ, επί της οδού Νέστου (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Ευστράτιος Κοντός, Πρόεδρος ΔΕ)
  5. Έγκριση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που αφορούν το έργο: «Ανάπλαση και βελτίωση οδικής ασφάλειας τής Λεωφόρου Στρατού από τη χ.θ.0 μέχρι τη χ.θ.0+533» (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Ευστράτιος Κοντός, Πρόεδρος ΔΕ)
  6. Έγκριση 7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2024 (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Ευστράτιος Κοντός, Πρόεδρος ΔΕ)
  7. Έγκριση παράτασης του σταδίου Β5 «τεύχη δημοπράτησης» της μελέτης με τίτλο: «Μελέτες αποτύπωσης αρχιτεκτονικών, παθητικής και ενεργητικής πυροπροστασίας, για δώδεκα (12) σχολικές μονάδες του Δήμου Ξάνθης (ΟΜΑΔΑ 1)» (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Κυριάκος Παπαδόπουλος)»
  8. Έγκριση παραχώρησης τμημάτων κοινοχρήστων χώρων στην ενοποιημένη πλατεία Δημοκρατίας (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Κυριάκος Παπαδόπουλος)
  9. Λήψη απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την τοποθέτηση σταθμών ελέγχου διαρροών από την Δ.Ε.Υ.Α.Ξ. (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Κυριάκος Παπαδόπουλος)
  10. Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Κωνσταντίνος Γκαγκαλίδης)
  11. Ορισμό εκπροσώπου και συντονιστή στο Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγή Υγείας. (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Κωνσταντίνος Γκαγκαλίδης)
  12. Παραχώρηση χρήσης αίθουσας διδασκαλίας , για την στέγαση του 1ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης. ( εισηγήτρια Αντιδήμαρχος Ξάνθης Ελένη Γιάνναρου)
  13. Έγκριση της αριθμ.117/2024 απόφασης του ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ), σχετικά με «Έγκριση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) της ΔΕΥΑ Ξάνθης». (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Σιαμπάν Μπαντάκ)
  14. Τροποποίηση της με αριθμ. 22/25-01-2024 απόφαση του ΔΣ που αφορά την «Συγκρότηση των Επιτροπών παρακολούθησης – παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων προμηθειών και των Επιτροπών για την παρακολούθηση – παραλαβή του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών, η διακήρυξη των οποίων θα λάβει χώρα εντός του 2024, σύμφωνα με το Ν.4412/2016». (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Σιαμπάν Μπαντάκ)
  15. Ρύθμιση οφειλών για αναγκαστική απαλλοτρίωση, διαγραφή προσαυξήσεων & εξόφληση εναπομείναντος κεφαλαίου (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Σιαμπάν Μπαντάκ)
  16. Λύση μίσθωσης κυλικείου, εντός του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Σιαμπάν Μπαντάκ)

  • Ο Πρόεδρος
  • Ιωάννης Σ.Δρεμσίζης 

Δεν υπάρχουν σχόλια