GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πού θα χτυπήσει η «ψυχρή λίμνη» με βροχές και καταιγίδες – Χάρτης με τις περιοχές

Ο καιρός αλλάζει τις επόμενες μέρες, με βροχές και καταιγίδες να αναμένονται σε αρκετές περιοχές, καθώς το φαινόμενο της «ψυχρής λίμνης» ανα...

Το Meteo24news δημοσίευσε χάρτη στα social media, που δείχνει τις περιοχές, όπου τα φαινόμενα αναμένεται να είναι πιο έντονα.

Θεσσαλία και τμήματα της Πελοποννήσου αναμένεται να επηρεαστούν περισσότερο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώνει νέα μικρή πτώση.

Χάρτης με τις περιοχές που θα χτυπήσει η «ψυχρή λίμνη»:

Ακολουθεί η ανάρτηση του Meteo24news:

«Η ψυχρή λίμνη που έχει σχηματιστεί κοντά στην περιοχή μας θα είναι η αιτία για να ενταθεί, από αύριο Πέμπτη, η αστάθεια σε πολλές περιοχές της χώρας και έτσι τις θερμές ώρες της ημέρας μπόρες βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν, κυρίως τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα.

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο θα είναι η Θεσσαλία καθώς και τμήματα της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία σε νέα μικρή πτώση δεν θα ξεπεράσει στα ηπειρωτικά τους 33 βαθμούς Κελσίου και στα νησιωτικά τμήματα τους 31 βαθμούς Κελσίου.

Στο χάρη παρακάτω μπορείτε να δείτε τις περιοχές που θα επηρεαστούν με τα υψηλότερα ποσά υετού σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό μοντέλο πρόγνωσης καιρού».

Ο καιρός των επόμενων ημερών

Ακολουθεί η πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό των επόμενων ημερών:


Πέμπτη 29/08

Παρασκευή 30/08

Σάββατο 31/08

Κυριακή 01/09

Δευτέρα 02/09

Δεν υπάρχουν σχόλια