GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι χώρες πού βρίσκονται οι γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιθυμία για sεx της μιας βραδιάς

Η ιστοσελίδα γνωριμιών για παντρεμένους/ες και διαζευγμένους/ες άντρες και γυναίκες Victoria Milan διεξήγαγε μια έρευνα σχετικά με το πού βρ...

Προς έκπληξη σου, πρωταθλήτριες στο «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» δεν αναδεικνύονται οι Βαλκάνιες, αλλά οι Σκανδιναβές με τις Φινλανδές να κατακτούν την κορυφή και να αναγάγουν το one night stand στο αγαπημένο καλοκαιρινό τους σπορ. Το 44,4% δήλωσε ότι συνηθίζει να κάνει one night stand τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείς να ρίξεις μιά ματιά στον πίνακα με τις 15 χώρες, όπου το αντίθετο φύλο επιδίδεται πιο συχνά σε one night stands στις καλοκαιρινές διακοπές του για να ξέρεις πού να στοχεύσεις όταν βρεθείς στο νησί.

Πάντως, ο CEO του Victoria Milan, Sigurd Vedal έχει κάτι να σου αντιπροτείνει σχετικά με τα one night stands: «Δεν λέω ωραία, σέξι και περιπετειώδη τα one night stands, αλλά θεωρώ ότι αποτελούν χάσιμο χρόνου για όποιον θέλει να κάνει sεx χωρίς δεσμεύσεις. Γιατί λοιπόν να μπαίνεις στη διαδικασία να γνωρίζεις γυναίκες με τις οποίες θα κοιμηθείς μόνο μία φορά, όταν μπορείς να βρεις μια γυναίκα με την οποία θα κάνεις sεx παραπάνω από μία φορές και θα αποκτήσεις μαζί της μια ελεύθερη σχέση χωρίς ευθύνες και δεσμεύσεις;».

Καλά όλα αυτά που λέει ο κύριος Vedal, αλλά με τις συμπατριώτισσές μας τι γίνεται ρε παιδιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια