GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πρώτη θέση στην Ελλάδα για την Ξανθιώτικη επιχείρηση της Τουμπά Μεχμέτ στον διαγωνισμό Microblading Worlds 2024

Επάξια έλαβε το εισιτήριο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιας Κλάσης διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στην Κύπρο τον Νοέμβριο.


Επάξια έλαβε το εισιτήριο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιας Κλάσης διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στην Κύπρο τον Νοέμβριο.


Σίγουρα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ξανθη και την Περιφέρεια γενικότερα, το γεγονός ότι μια επιχείριση απο την Ξανθη, μέσα σε τόσο δύσκολους για το επιχειρείν καιρούς, κατάφερε όχι μόνο να διακριθεί, αλλά να κατακτήσει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό Microblading Worlds 2024 που διεξήχθει στην Αθήνα στις 5 και 6 Οκτωβρίου. Η Ξανθιώτικη επιχείρηση της Τουμπά Μεχμέτ κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε κορυφαίους καλλιτέχνες μικροχρωμάτωσης και αισθητικής καταφέρνοντας παράλληλα να κερδίσει επάξια και τιμητικά το εισιτήριο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιας Κλάσης διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στην Κύπρο τον Νοέμβριο. Η επιχειρηματίας της Ξανθης με καταγωγή απο τον Ίασμο, κατάφερε να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και ξεχώρισε λόγω της απαράμιλλης τεχνικής της , αλλά και της εξαιρετικής ακρίβειας στην εφαρμογή της τεχνης microblading, αναγκάζοντας τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να υποκλιθούν στο ταλέντο της.

Η Τούμπα Μεχμέτ μετά απο την επιτυχία της δήλωσε:

«1η θέση στο Worlds Microblading 2024! Είμαι ενθουσιασμένη και γεμάτη συγκίνηση που κατέκτησα την πρώτη θέση στο διαγωνισμό Microblading σήμερα. Δεν ξέρω πραγματικά τι να γράψω, καθώς αυτή τη στιγμή τα χέρια μου τρέμουν από τη χαρά . Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη δασκάλα μου, @iossipoukonstantina_phiacademy που μου έμαθε τα πάντα και στάθηκε πάντα δίπλα μου, καθώς και σε όλους τους κριτές για την αναγνώριση της δουλειάς μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για τα μηνύματα, τις ευχές και τη στήριξή σας. Κατακτήσαμε την 1η θέση στην Ελλάδα στο Microblading, στον διαγωνισμό Worlds 2024. Και λέω “κατακτήσαμε” γιατί αυτή η επιτυχία δεν είναι μόνο δική μου,είναι όλων μας μαζί, σαν μια οικογένεια που σήκωσε το κύπελλο και εκπροσώπησε την χώρα μας.

Θέλω να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη μου πρώτα στην οικογένειά μου, που ήταν πάντα στο πλευρό μου σε κάθε μου επιλογή, προσφέροντάς μου αμέριστη στήριξη,τον πατέρα μου, τη μητέρα μου και τον αδερφό μου. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους μου και σε εσάς για τη δύναμη που μου δώσατε και συνεχίζετε να μου δίνετε καθημερινά.❤️

Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη και συγκίνηση, και δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω όλα όσα νιώθω. Είμαι πραγματικά χαρούμενη. Σας ευχαριστώ για όλα»

Οικογένεια για πάντα,

Tuba Mechmet


Θα ήταν παράλειψη μας, να μην αναφέρουμε πως την δουλειά της πετυχημένης Τούμπα Μεχμέτ, μπορείτε να την βρείτε στο διαδίκτυο , ακολουθώντας τους κάτωθι συνδέσμους: 

Instagram: https://www.instagram.com/tubamechmet_phiacademy/profilecard/?igsh=MXgwb292YXd1ZHFxYQ==

Facebook:  https://www.facebook.com/tba.mchmt

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0eLkTTUiE2k55X7VS4B6B6U7Wud6YsaSTfZdKVppvaT3Syh5vKCBAAajgffaRHX15l&id=100003471739608

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=512978014913029&id=100003471739608




Δεν υπάρχουν σχόλια