GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πετάξτε με Εξομοιωτές F-16: Η Πολεμική Αεροπορία στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης

Ο Δήμος Ξάνθης ανακοινώνει τη φιλοξενία μιας πρωτοποριακής δράσης της Πολεμικής Αεροπορίας στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, η οποία θα πραγμα...


Ο Δήμος Ξάνθης ανακοινώνει τη φιλοξενία μιας πρωτοποριακής δράσης της Πολεμικής Αεροπορίας στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου, καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.

Μέσω ενός καινοτόμου προγράμματος, η Πολεμική Αεροπορία φέρνει την αεροπορική εμπειρία κοντά στους νέους και τις νέες της Ελλάδας, μεταφέροντας προσομοιωτές πτήσεων σε ακριτικές περιοχές της χώρας. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση της επαφής των νέων με την αεροπορία και τις τεχνολογίες αιχμής που χρησιμοποιεί η Πολεμική Αεροπορία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία της πτήσης, προάγοντας την κατανόηση και την εκτίμηση των αεροπορικών δυνατοτήτων και της τεχνολογικής προόδου.

Η δράση απευθύνεται σε όλους τους δημότες. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης και να συμμετάσχετε σε αυτήν την μοναδική εμπειρία που συνδυάζει την εκπαίδευση με την ψυχαγωγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια