GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Υλοποίηση Εκπαιδευτικών προγραμμάτων από τον Ερυθρό Σταυρό Αλεξανδρούπολης

Από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2024 υλοποιήθηκε το Πιστοποιημένο Βασικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών και Βασικής Υποστήριξης Ζωής μ...


Από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2024 υλοποιήθηκε το Πιστοποιημένο Βασικό Πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών και Βασικής Υποστήριξης Ζωής με Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή στην υπ αριθμόν 11η ομάδα πολιτών-EFAC για το 2024.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στην αίθουσα διδασκαλίας του τμήματος με τους συμμετέχοντες να εκπαιδεύονται σε όλο το φάσμα των Πρώτων Βοηθειών αρχικά στο θεωρητικό και έπειτα στο πρακτικό μέρος των μαθημάτων από τη Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια του τμήματος και με τη χρήση εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προπλασμάτων και εκπαιδευτικού απινιδιστή.

00:00
Play
(Space)
Mute
(m)
Settings
Fullscreen
(f)

Θεματική Ενότητα Πρώτων Βοηθειών-ΚΑΡΠΑ στο Εσπερινό ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης

Στις 3 Οκτωβρίου 2024 η Νοσηλεύτρια-Εκπαιδεύτρια του τμήματος παραβρέθηκε στο Εσπερινό ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης για την υλοποίηση εκπαιδευτικού Προγράμματος στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας στα σχολεία.

Με αφορμή την ύπαρξη απινιδιστή στη σχολική μονάδα του Εσπερινού ΓΕΛ, οι ενήλικοι μαθητές και εκπαιδευτικοί εκπαιδεύτηκαν στην ορθή παροχή πρώτων βοηθειών σε περιπτώσεις πνιγμονής, λιποθυμίας, καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή .

Παράλληλα ενημερώθηκαν για έργο του Ερυθρού Σταυρού και τις δράσεις του τμήματός μας καθώς και τα πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα που υλοποιούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια