GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Ε.Γ. του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ξάνθης στηρίζει την Στάση Εργασίας της ΕΛΜΕ Ξάνθης

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης στηρίζει τις κινητοποιήσεις που οργανώνει η ΕΛΜΕ Ξάνθης ενάντια στη μετατροπή του 1ου Γυμνασίου Ξάνθης σε Πειραματικό. ...


Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης στηρίζει τις κινητοποιήσεις που οργανώνει η ΕΛΜΕ Ξάνθης ενάντια στη μετατροπή του 1ου Γυμνασίου Ξάνθης σε Πειραματικό. Αφού έλαβε υπόψη τις αποφάσεις του ΔΣ της ΕΛΜΕ, στηρίζει και καλεί τους πρωτοβάθμιους συλλόγους και τα συνδικαλιστικά στελέχη πρωτοβάθμιων Σωματείων του Δημοσίου Τομέα, κάνοντας χρήση των σχετικών αδειών και διευκολύνσεων, να δώσουν δυναμικό «παρών» στην στάση εργασίας που έχει προκηρυχθεί, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, στις 13:00 και να παραβρεθούν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί έξω από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης (Νομαρχία).

Στηρίζουμε τα αιτήματα των συναδέλφων Εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπως αυτά αναγράφονται στο διεκδικητικό τους πλαίσιο.

Η μετατροπή του 1ου Γυμνασίου Ξάνθης σε πειραματικό οδηγεί:

Επιπλέον, τυχόν πόροι που θα διατίθενται για την εκπαίδευση θα κατευθύνονται προς το Πειραματικό αφήνοντας τα υπόλοιπα σχολεία σε ακόμη μεγαλύτερη ένδεια υποδομών. Θα δημιουργηθεί έτσι ένα ελιτίστικο σχολείο όπου θα γίνεται προσπάθεια να έχει τις δυνατόν καλύτερες συνθήκες ενώ τα υπόλοιπα σχολεία θα γίνονται όλο και φτωχότερα, με σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό, υλικοτεχνικές υποδομές και αίθουσες. Καμία εκπαιδευτική πολιτική δεν μπορεί να δοκιμαστεί με αξιοπιστία σε σχολεία με τόσο τεράστιες διαφορές από τις πραγματικές συνθήκες των υπόλοιπων σχολείων. Αντίθετα, η ευκαιρία να εφαρμοστούν καινοτόμες και πειραματικές μέθοδοι πρέπει να είναι δικαίωμα όλων των σχολείων.

Καλούμε όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς του Νομού, να λάβουν μέρος στη στάση εργασίας της ΕΛΜΕ Ξάνθης.

Ας δώσουμε δυναμικό παρών στις κινητοποιήσεις της ΕΛΜΕ.

Ας είμαστε όλες και όλοι εκεί.

Από την Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΞΑΝΘΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια