GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η τρομοκρατία απέναντι στους φαντάρους που εναντιώνονται στην εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο δεν θα περάσει!

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους νέους στρατευμένους,   που εναντιώνονται στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμ...

Είμαστε ,επίσης, περήφανοι για την στάση του στρατευμένου συμφοιτητής μας Γ.Σ., μέλος του Φοιτητικού Συλλόγου της Σχολής Μηχανικών του ΠαΔΑ που εκφράστηκε κατά της εμπλοκής της χώρας μας στη σφαγή των λαών της Παλαιστίνης, του Λιβάνου, συνολικά της περιοχής από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ.

Είναι τιμή για εμάς ένας νέος που μοιραζόμαστε τα ίδια έδρανα μαζί του να υπερασπίζεται το δίκιο, τους λαούς που παλεύουν για μα έχουν τη δική τους πατρίδα εναντία στην κατοχή, να μην σωπαίνει μπροστά στα εγκλήματα και να μην δέχεται ο λαός μας να γίνεται στόχος αντιποίνων λόγο της εμπλοκής της ελληνικής κυβέρνησης στο μακελειό.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στοχοποίηση του από  διάφορα δημοσιεύματα και αναρτήσεις στο διαδίκτυο, τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τηλεοπτικά πάνελ από το βουλευτή της ΝΔ Θ. Πλεύρη, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Π.Παππά αλλά και διάφορους «επίσημους» και «ανεπίσημους» ακροδεξιούς, που ζητούν την τιμωρία  του.

Δεν θα το ανεχτούμε!  

Είμαστε στο πλευρό του Γιώργου και όλων των φαντάρων που υψώνουν ανάστημα απέναντι στα δολοφονικά σχέδια του ΝΑΤΟ, του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ, των μεγάλων μονοπωλίων που καμία σχέση δεν έχουν με την άμυνα του λαού μας.

Οι φαντάροι δίνουν όρκο υπεράσπισης των συνόρων και των κυριαρχικών δικαιωμάτων του λαού και της χώρας μας και όχι της συμμετοχής τους στη σφαγή άλλων λαών. Ορκίστηκαν στη σημαία της πατρίδας μας και όχι στη σημαία του ΝΑΤΟ, ούτε του Ισραήλ, ούτε των ΗΠΑ που στάζουν από το αθώο αίμα των λαών.  Δεν ορκίστηκαν να στέλνουν οπλισμό στην Ουκρανία, ούτε να κουβαλάνε καραβιές των Αμερικανών, φρεγάτες στην Ερυθρά Θάλασσα με την ευρωενωσιακή επιχείρηση "Aspides" και στο εμπάργκο όπλων του ΝΑΤΟ στο Λίβανο και της ΕΕ στη Λιβύη με τις αποστολές UNIFIL και IRINI, αντίστοιχα.

Ο λαός μας δεν έχει δώσει καμία εξουσιοδότηση για αυτές τις επιχειρήσεις, αλλά αντίθετα έχει εκφράσει μαζικά την αντίθεση του, τονίζοντας πως δεν θέλει να γίνει ούτε  συνενόχος στα εγκλήματα τους ούτε στόχος αντιποίνων και κρέας στα κανόνια τους.

Κανένας δεν μπορεί να τους στερήσει τα δικαιώματα τους – να τους φιμώσει – να τους απαγορεύσει να συμμετέχουν σε φιλειρηνικές και αντιπολεμικές διαδηλώσεις.

Δυναμώνουμε τη διεκδίκηση για να απεμπλακεί η χώρα μας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, για να κλείσουν όλες οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις, για να γυρίσουν πίσω όλοι οι στρατιώτες που βρίσκονται εκτός συνόρων.

Απαιτούμε να σταματήσουν εδώ και τώρα οι απειλές σε βάρος των στρατευμένων νέων! 

Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά – έχουν δικαιώματα πολιτικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια