GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εγκαινιάσθηκαν οι νέες φοιτητικές κατοικίες στην Ξάνθη

Τεράστιο ενδιαφέρον-Καλύφθηκαν και τα 102 διαμερίσματα

Τεράστιο ενδιαφέρον-Καλύφθηκαν και τα 102 διαμερίσματα

Με επισημότητα και με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονος τελέστηκαν σήμερα το απόγευμα ο Αγιασμός και τα Εγκαίνια της νέας -ιδιωτικής- φοιτητικής εστίας “UNITY SMART LIVING” στην Ξάνθη, η οποία διαθέτει 102 διαμερίσματα, στα οποία ήδη έχουν στεγάσει 102 φοιτητές τα φοιτητικά τους όνειρα. 

Στην σύγκριση του κτιρίου πριν από τα έργα που έδωσαν “ζωή από την αρχή”, αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης μας, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για ένα “κόσμημα”, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί  στους νέους φοιτητές όσο και να συγχαρεί  όλους όσοι συνέβαλαν στην ολική μεταμόρφωση της εστίας. 

Από την πλευρά της κ. Ιωάννα Κουζόγλου από την εταιρεία Unity Smart Living (ιδιοκτήτρια), αφού ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους καθώς και όλους τους φορείς για τη συμβολή τους προκειμένου να γίνει πραγματικότητα αυτό το έργο, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι “σήμερα εγκαινιάζουμε το κτίριο φοιτητικών κατοικιών της Unity στην Ξάνθη. 

Αυτό το έργο δεν είναι απλώς μία νεα κατασκευή, αλλά ένα σημαντικός πυλώνας για την πανεπιστημιακή κοινότητα που προάγει την έννοια της ενότητας και της συνεργασίας. Η Ξάνθη, με τη μοναδική της πολιτιστική ταυτότητα προσφέρει στους φοιτητές ένα περιβάλλον όπου η ακαδημαϊκή και προσωπική τους ανάπτυξη ανθίζει σε ένα κλίμα με σεβασμό. Η unity δεν είναι απλώς κτίρια. Φιλοδοξεί να γίνει ένας φορέας πού προάγει την έννοια της κοινότητας, της αλληλοϋποστήριξης και της συλλογικότητας, συνδυάζοντας την ασφάλεια πού εγγυάται για τα παιδιά μας. 

Οι φοιτητές εδώ δεν θα μένουν απλά, αλλά θα ζουν και θα συνεργάζονται, ενισχύοντας τους δεσμούς τους, μέσα από κοινόχρηστους χώρους, αίθουσες μελέτης και περιοχές κοινωνικής αλληλεπίδρασης. Η unity στοχεύει να γίνει ένα σύμβολο του πνεύματος συνύπαρξης και δημιουργίας, πού είναι τόσο σημαντικό για την πόλη της Ξάνθης…”

Από την πλευρά του ο κ. Ηλίας Γεωργιάδης από την εταιρεία “Premia  Properties” τόνισε μεταξύ άλλων ότι “εμείς από την πλευρά μας- και ιδιαίτερα εγώ προσωπικά- χαιρόμαστε που βρισκόμαστε στην πόλη σας. Βλέπετε και μόνοι σας το κτίριο και γνωρίζετε πως ήταν. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ιωάννα και στον Δημήτρη, αλλά και σε όλους τους συνεργάτες καθώς και σε όλους τους φορείς της πόλης που βοήθησαν και καταφέραμε και αλλάξαμε αυτό το κτίριο πού ήταν παρατημένο για πολλά χρόνια”. 

Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Στράτος Κοντός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε προκειμένου να ανακαινιστεί ο παρατημένος και υποβαθμισμένος – επί χρόνια – χώρος των παλιών  εστιών “Γρίμπα”, ευχαριστώντας τους επενδυτές και τους συντελεστές του έργου και τονιζοντας ότι ως φορείς θα βρίσκονται δίπλα τους προκειμένου να βοηθήσουν σε όλα τα επόμενα βήματα.  





Δεν υπάρχουν σχόλια