GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Να δώσω ένα λόγο για να αποστρέφεσαι την πολιτική.

Είναι αυτήν η γλίτσα που χύνεται στο πάτωμα κάτω από τα υποκριτικά χαμόγελα, η παραφουσκωμένη μεγάλη καρδιά των υποτίθεται πολιτικών ανδρών ...


Είναι αυτήν η γλίτσα που χύνεται στο πάτωμα κάτω από τα υποκριτικά χαμόγελα, η παραφουσκωμένη μεγάλη καρδιά των υποτίθεται πολιτικών ανδρών που χωρά ακόμη και ψευδείς και συκοφαντικές κατηγορίες, στημένες διώξεις, είναι αυτή η αηδια που αποπνέει το χαμόγελο και η χειραψία δυο υποτίθεται άσπονδων εχθρών.
Να είσαι Σαμαρας, να σε κατηγορούν ότι ως πρωθυπουργός μπαινόβγαιναν βαλίτσες με λεφτά στο Μαξίμου, να είσαι Καραμανλης και να κατηγορούν δικά σου στελέχη για χρηματισμό και εσυ να χασκογελάς, να κανεις χειραψίες με αυτούς που με λογική συμμορίας έστησαν δικαστικές διώξεις για να σας κρεμάσουν ως πολιτικούς αντιπάλους στα μανταλάκια. 

Χειραψίες με έναν καταδικασμένο από το Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος με 13-0. Ποσο μικροί και τιποτένιοι, ποσο αδειανά πουκάμισα όλοι τους. Στο πρόσωπο του 13-0 βλέπω την ικανοποιηση του στυλ «σας ξεφτιλίσαμε αλλά τέλος πάντων περασμένα ξεχασμένα, χέρι χέρι να βαδίσουμε μαζί, να μοιραστούμε κοινές ανησυχίες.» 

Στους άλλους δυο πρώην, η αδικαιολόγητη αμηχανια της αποκάλυψης ότι στην πολιτική όλα δικαιολογούνται, ακόμη και η ανηθικότητα, ακόμη και η χυδαιοτητα.

Stergios Gialaoglou



Δεν υπάρχουν σχόλια