GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεδριάζει την Πέμπτη η δημοτική επιτροπή

Την Πέμπτη και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία ...


Την Πέμπτη και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας), προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/18.

  1. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τη δημιουργία μιας θέσης στάθμευσης ΑμεΑ επί της οδού Ανδρέου Δημήτριου (εισηγήτρια Παρθενόπη Κελτσίδου, Πρόεδρος ΔΚΞ)
  2. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τη δημιουργία μιας θέσης στάθμευσης ΑμεΑ απέναντι από το Ο.Τ.17Α στην ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ (εισηγήτρια Παρθενόπη Κελτσίδου, Πρόεδρος ΔΚΞ)
  3. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τη δημιουργία θέσης στάθμευσης ΑμεΑ, δίπλα στην ήδη υπάρχουσα ως επέκταση αυτής, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου (εισηγήτρια Παρθενόπη Κελτσίδου, Πρόεδρος ΔΚΞ)
  4. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που απαιτούνται για το έργο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΔΩΝ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ», εργολαβία: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ» (εισηγήτρια Παρθενόπη Κελτσίδου, Πρόεδρος ΔΚΞ)
  5. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που απαιτούνται για το έργο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΔΩΝ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ», εργολαβία: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ» (εισηγήτρια Δήμητρα Φάκα, Πρόεδρος ΔΚ Ευμοίρου)
  6. Επιλογή διαδικασίας για την Ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο: «Εργασίες Τοποθέτησης, Αποξήλωσης Εορταστικού Διάκοσμου και Εργασίες Επισκευής 5ου Παιδικού Σταθμού”», έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της εν λόγω υπηρεσίας και μη διαίρεση της συγκεκριμένης σύμβασης σε τμήματα) (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Κυριάκος Παπαδόπουλος)
  7. Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης και χρηματοδότησης, στο πλαίσιο του ΕΠ Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Ταμείου ΕΚΤ+, Δράσεων: ESΟ4.11.ε.(ν) – Νέες Δομές καταπολέμησης της βίας κατά των γυναικών και εξουσιοδότηση Δημάρχου Ξάνθης (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Κωνσταντίνος Γκαγκαλίδης)
  8. Αποδοχή δωρεάς από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «ΑΙΓΕΑΣ», για την κάλυψη δαπάνης κατασκευής (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Σιαμπάν Μπαντάκ)
  9. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την υλοποίηση της δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης περιόδου 2024-2025 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Σιαμπάν Μπαντάκ)
  10. Έγκριση εξώδικου συμβιβασμού, για τον καθορισμό τιμήματος για αναγκαστική προσκύρωση – τακτοποίηση και εξουσιοδότηση Δημάρχου Ξάνθης (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Σιαμπάν Μπαντάκ)
  11. Ορισμός του Δήμου Ξάνθης, ως δικαιούχου των τραπεζικών λογαριασμών των καταργηθέντων ΝΠΔΔ, μεταφορά των ταμειακών υπολοίπων, κλείσιμο τραπεζικών λογαριασμών και εξουσιοδότηση της ταμίας τού Δήμου Ξάνθης (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Σιαμπάν Μπαντάκ)
  12. Διαγραφή ποσών από χρηματικούς καταλόγους (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Σιαμπάν Μπαντάκ)
  13. Έγκριση νομικής υποστήριξης και κάλυψη εξόδων εκπροσώπησης δημοτικού συμβούλου (συντάκτρια Ελένη Χατζηλιάδου)
  14. Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης, για την εκπροσώπηση του Δήμου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στις 21-10-2024 (συντάκτρια Ελένη Χατζηλιάδου)
  15. Εξειδίκευση πίστωσης ποσού απόρων δημοτών (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης, Κωνσταντίνος Γκαγκαλίδης)

Ο Δήμαρχος Ξάνθης

Ευστράτιος Α. Κοντός

Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια