GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δήμος Ξάνθης: Νέο πλαίσιο αδειοδότησης, μεριμνώντας για επιχειρήσεις και δημότες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Ξάνθης, συναντηση  με τη συμμετοχή του Δημάρχου Ξάνθης Στρατού Κοντού, των Αντιδημάρχων Μπαντάκ Σιαμπά...


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Ξάνθης, συναντηση  με τη συμμετοχή του Δημάρχου Ξάνθης Στρατού Κοντού, των Αντιδημάρχων Μπαντάκ Σιαμπάν (Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών) και Παπαδόπουλου Κυριάκου (Τεχνικών Έργων και Δόμησης), της Προέδρου της ΟΕΒΕ, κας Μαίρης Τσιακίρογλου, του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, κ. Ιωάννη Καραμανλή, καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Επαγγελματιών Καφέ Μπαρ και Κέντρων Διασκέδασης Νομού Ξάνθης.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε μια εφ' όλης της ύλης ανάλυση του θέματος της ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων στους δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους της πόλης. Οι συμμετέχοντες εξέτασαν τρόπους βελτίωσης της διαδικασίας αδειοδότησης, με στόχο τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους, ενώ παράλληλα διασφαλίζονται η ασφάλεια, η ομαλή κυκλοφορία και η πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους. 

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις αλλαγές στη νομοθεσία, και συζητήθηκε το ενδεχόμενο τροποποίησης της κανονιστικής ρύθμισης για την απλοποίηση της διαδικασίας παραχώρησης δημοτικού κοινόχρηστου χώρου. Οι αλλαγές αυτές στοχεύουν στη θέσπιση ενός δίκαιου και ανταγωνιστικού τρόπου λειτουργίας, που θα ωφελήσει τόσο τις επιχειρήσεις όσο και την τοπική κοινωνία.

Η συνάντηση κατέληξε με τη δέσμευση όλων των πλευρών για στενότερη συνεργασία και συνεχή διάλογο, με στόχο τη διαμόρφωση ενός ισορροπημένου πλαισίου που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πόλης και των επαγγελματιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια