GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέα όπλα στη μάχη της φοροδιαφυγής και την είσπραξη οφειλών επιστρατεύει η ΑΑΔΕ

Προφίλ για κάθε φορολογούμενο, παρακολούθηση οφειλών σε πραγματικό χρόνο, ειδοποιήσεις πριν τα πρόστιμα, αυτόματη επιβολή και είσπραξη φόρων.


Προφίλ για κάθε φορολογούμενο, παρακολούθηση οφειλών σε πραγματικό χρόνο, ειδοποιήσεις πριν τα πρόστιμα, αυτόματη επιβολή και είσπραξη φόρων.

Εντοπισμό παραβατικών συμπεριφορών με ανάπτυξη προγνωστικών μοντέλων, αξιοποίηση του διαδικτύου για την αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων, παρακολούθηση οφειλών σε πραγματικό χρόνο με άμεση λήψη μέτρων, δημιουργία προφίλ με όλα τα διαθέσιμα δεδομένα για κάθε φορολογούμενο αλλά και επιβράβευση συνεπών φορολογούμενων, αυτόματη συμπλήρωση εντύπων και δηλώσεων με online καταλογισμό και είσπραξη του φόρου προβλέπει ο σχεδιασμός της ΑΑΔΕ για την επόμενη πενταετία.

Οι βασικοί άξονες του Στρατηγικού Σχεδίου της ΑΑΔΕ για τα έτη 2025-2029 τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση με τον Διοικητή Γιώργο Πιτσιλή να καλεί τους εκπροσώπους των σημαντικότερων κλάδων της οικονομίας να συμμετάσχουν ενεργά στο διάλογο υποβάλλοντας προτάσεις και απόψεις έως τις 14 Οκτωβρίου 2024.

Ταυτόχρονα, ζητήθηκε από τους φορείς να αναδείξουν και ζητήματα βραχυπρόθεσμου (ετήσιου) σχεδιασμού της Αρχής, προκειμένου να ενσωματωθούν στο υπό διαμόρφωση ετήσιο Επιχειρησιακό Σχέδιο για το 2025.

Με βάση το κείμενο για το στρατηγικό σχεδιασμό την πενταετία 2025- 2029 που απέστειλε η ΑΑΔΕ στους κοινωνικούς φορείς για διαβούλευση οι βασικοί άξονες των παρεμβάσεων είναι:

Δεν υπάρχουν σχόλια