GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκθετος ο Χουσεΐν Μπαλτατζή μετά τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου

  *Του Νίκου Αρβανίτη, Δημοσιογράφου – Διεθνολόγου

Παρά την απραξία του ελληνικού πολιτικού συστήματος και την προσπάθεια του τοπικού πολιτικού δυναμικού να υποβαθμίσει ή και να συγκαλύψει το μέγεθος της πρωτοφανούς επίδειξης δύναμης του παρακράτους της Θράκης, τα τοπικά μμε και οι “θαρραλέοι” (αν και διωκόμενοι) δημοσιογράφοι έβαλαν τα πράγματα στην θέση τους!

Ο Ασεβής και Ψευδοανθρωπιστής Χουσεΐν Μπαλτατζή προπηλάκισε και χειροδίκησε εναντίον του Τοποτηρητή Μουφτή Κομοτηνής Δρ. Τζιχάτ Χαλήλ.

Κατεβλήθη κατ’αρχήν μεγάλη προσπάθεια από το σύστημα του τουρκικού παρακράτους να παρουσιασθεί η πράξη αυτή ως πηγαία αντίδραση των “πιστών μουσουλμάνων που ενοχλήθηκαν από τον Μουφτή που διόρισε η Ελλάδα”. Η δύναμη της εικόνας , του ήχου και του λόγου, αλλά και η η δυναμική που απέκτησε η προβολή του βιντεοσκοπημένου υλικού δεν άφησε πολλά περιθώρια για άλλα ψεύδη.

Από το σύνολο των παρισταμένων στο Τέμενος, μόνον 6-8 άτομα (επώνυμοι εγκάθετοι και παρακρατικοί και ο κρυμμένος ψευδομουφτής Μουσταφά Τράμπα) εκτέλεσαν εντολές του Τουρκικού Προξενείου. Κατέρρευσε πλήρως το αφήγημα της “μαζικής αντίδρασης” ενώ οι Αχμέτογλου, Μπαλτατζή, Μπέλτσο αντιμετωπίζουν εμφανέστατα σωρεία κατηγοριών για παραβίαση άρθρων του Ποινικού Κώδικα.

Στον βαθμό που επιθυμούσε ο Δρ. Τζιχάτ Χαλήλ και κατέθετε μήνυση θα αντιμετώπιζαν άμεσα τις συνέπειες του νόμου, ενώ ο Εισαγγελέας  υπηρεσίας εάν κι εφόσον ενημερωνόταν θα διέταζε για τους ίδιους λόγους την άμεση σύλληψή τους.

Στη συνέχεια ο Χουσεΐν Μπαλτατζή συνέφαγε με τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής την ίδια ημέρα στην Ξάνθη ενώ ο Μουσταφά Τράμπα ανεχώρησε για την Τουρκία για να αποφύγει τυχόν συνέπειες ενώ οι παρακρατικοί υπάλληλοι του Προξενείου εξέδωσαν σειρά ανακοινώσεων στο πνεύμα της ΑΣΕΤΜΔΘ η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ”

Εδώ παρεμβαίνει το τουρκικό Κράτος που δίνει στην δημοσιότητα και στο σύνολο των τουρκικών ΜΜΕ το βίντεο προπηλακισμού του Μουφτή Κομοτηνής  δείχνοντας μόνον τους διαλόγους ανάμεσα στους παρακρατικούς και τον διωκόμενο Μουφτή Κομοτηνής ο οποίος αντιστέκεται στην αυθαιρεσία των Εγκαθέτων.

Με τίτλους όπως ” ο ψεύτικος μουφτής εκδιώχθηκε από το τζαμί” μένει έκθετος ο Χουσεΐν Μπαλτατζή και οι συνεργοί του , καθώς οι ανακοινώσει ΑΣΕΤΜΔΘ και των λοιπών παρανόμων σωματείων αναφέρουν ότι “οι μουφτήδες εγκατέλειψαν το τζαμί”. Στη συνέχεια τα τουρκικά ΜΜΕ διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και αντιστρέφουν όρους και ονομασίες με κύριο και μόνον σκοπό να χειραγωγήσουν την τουρκική κοινή γνώμη, δείχνοντας ότι “ο λαός δεν θέλει τον διορισμένο μουφτή” κάτι βεβαίως που δεν προκύπτει ούτε καν από τις εικόνες του Τεμένους που ελέγχει η Ψευδομουφτεία.

Το non paper που συνοδεύει το υλικό που δημοσιεύουν τα τουρκικά μμε αναφέρει επί λέξει: “Ο μουφτής που διορίστηκε από την Ελλάδα στην πόλη της Ξάνθης της Δυτικής Θράκης εκδιώχθηκε από το τζαμί από την κοινότητα. Όταν ο μουφτής που διορίστηκε από τη διοίκηση της Αθήνας επέμενε να μπει στο τζαμί, οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης είπαν: “Έχουμε μουφτή. Ο μουφτής μας είναι μέσα. Δώστε του τα παπούτσια και φύγετε. Δεν ντρέπεστε; Έχεις συνείδηση ​​πώς θα απαντήσεις στον Θεό;» αντέδρασε. Καθώς οι αντιδράσεις αυξάνονταν, ο μουφτής εγκατέλειψε την επιμονή του και έφυγε από το τζαμί. Αν και οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης έχουν το δικαίωμα να εκλέγουν τον δικό τους μουφτή με ιστορικές συμφωνίες, η διοίκηση της Αθήνας προσπαθεί με κάθε τρόπο να σφετεριστεί αυτό το δικαίωμα των Τούρκων.”

Επισυνάπτονται τα δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ που αναφέρουν ρητά ότι ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ο Δρ. Τζιχάτ Χαλήλ!!













Δεν υπάρχουν σχόλια