GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εργασιών στις περιοχές Κιμμέρια, Έρανος, Λιβάδι, Ανθηρό, Πριόνιο

Ο Δήμος Ξάνθης υλοποιεί αναπλάσεις δρόμων στην περιοχή Κιμμερίων, Εράνου κλπ για τους οποίους επί 4 χρόνια αδιαφορούσε παντελώς ο πρώην Δήμα...

Ο Δήμος Ξάνθης υλοποιεί αναπλάσεις δρόμων στην περιοχή Κιμμερίων, Εράνου κλπ για τους οποίους επί 4 χρόνια αδιαφορούσε παντελώς ο πρώην Δήμαρχος του "Τίποτα" Μ. Τσέπελης! "Δουλεύοντας" τους Κιμμεριώτες!

Το έργο βελτίωσης βατότητας της Οδού Κιμμέρια, Έρανος, Λιβάδι, Ανθηρό, Πριόνιο προχωράει με αποτέλεσμα να πραγματοποιούνται διακοπές κυκλοφορίας.

(σ.σ. Το συγκεκριμένο έργο είναι μια απαίτηση των κατοίκων της περιοχής, εδώ και πολλά χρόνια που έμεινε στα “θα” της δημοτικής αρχής Τσέπελη, υλοποιεί ωστόσο ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός…. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα οι κάτοικοι των Κιμμερίων πήραν δεκάδες τηλέφωνα στην εκπομπή “Ανοιχτή γραμμή” ζητώντας επιτέλους να αναπλαστεί κατασκευαστεί ο συγκεκριμένος δρόμος Κιμμερίων - Εράνου κλπ…Σειρά έχει πλέον η γνωστή πεζογέφυρα που δήθεν θα "κατασκεύαζε" παραμονές δημοτικών εκλογών με την γνωστή δημοπρασία (30/8/2023) και κατέληξε σε φιάσκο!

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης  Κυριάκος Παπαδόπουλος, αναφέρονται τα εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 22 Οκτωβρίου θα πραγματοποιούνται εργασίες του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΟΥ ΚΙΜΜΕΡΙΑ, ΕΡΑΝΟΣ, ΛΙΒΑΔΙ, ΑΝΘΗΡΟ, ΠΡΙΟΝΙΟ», που θα έχουν ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση όταν αποκατασταθεί η κυκλοφορία. Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια