GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΥΚΛΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι πρώην πρωθυπουργοί πρέπει να μιλούν μέσω «κύκλων». Λες και οι ίδιοι είναι τόσο φορτωμένοι από πολιτική σοφία που ...


Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι πρώην πρωθυπουργοί πρέπει να μιλούν μέσω «κύκλων». Λες και οι ίδιοι είναι τόσο φορτωμένοι από πολιτική σοφία που απαξιούν να μιλήσουν οι ίδιοι και μιλούν οι κύκλοι τους. Ποτέ δεν κατάλαβα επίσης γιατί πρέπει να τους έχουμε να καταλαμβάνουν θέση βουλευτή και να πληρώνονται τεράστια ποσά ως βουλευτικές αποζημιώσεις ο ένας από το 2009 έως σήμερα και ο άλλος από το 2014 έως σήμερα. Μήπως πρέπει να εξοφλήσουμε την μεγάλη τιμή να ηγηθούν αυτής της χώρας ως πρωθυπουργοί, με κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ; Χάθηκε τελικά η τσίπα;

Ο καθένας από αυτούς έκανε και ένα ίδρυμα, μέχρι και ο Τσίπρας τους μιμήθηκε και έρχονται στα ξαφνικά να εκφράσουν τις αγωνίες τους επειδή η χώρα και το κόμμα τους, δεν κινείται στο σωστό δρόμο.

Κανείς δεν είχε την ευθιξία των προκατόχων τους ή ενός Σημίτη, να αποχωρήσουν από την πολιτική και να αφήσουν το κόμμα τους να μετεξελιχθεί.

Για τους δυο πρώην της ΝΔ, τι να πω, ο ένας ασχολείται με συνεταιριστικές εταιρίες ως Πρόεδρος και ο άλλος ανησυχεί για την υποτελή στάση της χώρας έναντι της γείτονος, ικανοποιημένος με την χρόνια ακινησία και την αδράνεια, ονειρεύεται ίσως μια νέα Πολιτική Άνοιξη καλομαθημένος από την συνήθεια του ελληνικού λαού να ξεχνά γρήγορα. Ψάχνουν πρόθυμους στην ακροδεξιά, διεκδικούν την κυριότητα στο κόμμα που το νιώθουν ως τσιφλίκι τους.

Έχουν καταφέρει πάντως να συνδέσουν το όνομα τους με το παρασκήνιο και με τον ρόλο του βολεμένου της πολιτικής. Απολαμβάνουν βέβαια τον τίτλο του πρώην, όμως ζηλεύουν την ανθεκτική αποδοχή του διαδόχου τους. Εβδομηντάχρονα παιδιά.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΛΑΟΓΛΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια