GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ευχαριστήριο Παναγιώτη Σδρέβανου

Με προσωπική ικανοποίηση και την αίσθηση μιας περιεκτικής βραδιάς, σας ευχαριστώ για την τιμή που μας κάνατε με την παρουσία σας στην 1η Ιατ...


Με προσωπική ικανοποίηση και την αίσθηση μιας περιεκτικής βραδιάς, σας ευχαριστώ για την τιμή που μας κάνατε με την παρουσία σας στην 1η Ιατρική Ημερίδα που διοργάνωσε το Ιατρικό κέντρο Cardioiasis!

Η Ιατρική Ημερίδα διεξήχθη με εξαιρετική επιτυχία το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στον συνεδριακό χώρο “URANOS” του Hotel Z-Palace & Congress, κάτι που γίνεται φανερό από την πληρότητα 100% της αίθουσας !Την Ημερίδα παρακολούθησαν παραπάνω από 150 άτομα αριθμός που με γεμίζει αισιοδοξία για μελλοντικές παρόμοιες εκδηλώσεις! Με βάση τα παραπάνω, μπορω να πω με σιγουριά ότι η επιτυχία της Ημερίδας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Ευχόμαι η διοργάνωση αυτή να γίνει θεσμός στην πόλη της Ξάνθης και με χαρά και προσμονή αναμένουμε την παρουσία σας και του χρόνου (2025) στην 2η Ιατρική Ημερίδα!

Ευχαριστώ θερμά για την παρουσία τους:

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιατρούς και επιστήμονες του Κεντρου μας για τις εισηγήσεις/ομιλίες τους, ο καθένας από την δίκη του επιστημονική σκοπιά, πάνω στο επίκαιρο πάντα θέμα του Αιφνίδιου Θανάτου, όπως επίσης και όσους συνεργάστηκαν μαζί μου για να στεφθεί με επιτυχία η Ημερίδα αυτή.







Δεν υπάρχουν σχόλια