GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μπαράν, Φερχάτ, Ζεϋμπέκ στηρίζουν Μπαλτατζή και απειλούν!!!

Του Ν. Αρβανίτη

Αυτοί οι βουλευτές στηρίζουν το τουρκικό παρακράτος – Επίορκοι και Διχαστικοί – Θα τους καλέσει ο Πρόεδρος της Βουλής για εξηγήσεις;

Ο υπόδικος Μπουρχάν Μπαράν και οι εγκαλούμενοι Οζγκιούρ Φερχάτ και Χουσεΐν Ζεϋμπέκ, προστατευμένοι όλοι τους από τους πολιτικούς αρχηγούς και προϊσταμένους τους, αυτοί που με απείλησαν με δημόσια επιστολή τους με λυντσάρισμα, αυτοί που υποστήριξαν την επικήρυξη δολοφονίας που απηύθυνε ο Χασάν Κιουτσούκ κατά του συναδέλφου τους Ιλχάν Αχμέτ, επιδοκιμάζουν την βία του Χουσεΐν Μπαλτατζή σε βάρος του Νόμιμου Μουφτή Κομοτηνής.

Αυτοί οι τρεις βουλευτές αν και ορκίσθηκαν στο Ελληνικό Σύνταγμα με δηλώσεις του το αποκηρύσσουν. Τίθεται, για ακόμη μία φορά, μέγα ζήτημα για τους πολιτικούς αρχηγούς τους αλλά και για το πολιτικό σύστημα της Χώρας που επιδεικνύει πνεύμα ανοχής και ενδοτισμό στο όνομα μιας ανύπαρκτης πλέον θετικής ατζέντας στις ε/τ σχέσεις.

Ο υπόδικος κι επίορκος Μπουρχάν Μπαράν αναφέρει σε δήλωσή του ότι ” Δεν πρέπει να λησμονείται ότι το γεγονός ότι το θέμα του μουφτή δεν έχει ακόμη επιλυθεί και η επιβολή του μουφτή στη μειοψηφία θα είναι φυσικά πάντα πηγή αναταραχής στην κοινωνία”

Ο ψοφοδεής Οζγκιούρ Φερχάτ τονίζει ότι ” Νομίζω ότι η προσβολή της μειονότητας, το παιχνίδι με τις ευαίσθητες νευρικές απολήξεις της και η δημιουργία μιας τεχνητής ατζέντας για αυτό το θέμα, μας έκανε όλους, ως μειονοτική κοινότητα, να καταλάβουμε για άλλη μια φορά πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας μας. Η κοινωνία της αυτοθυσίας μας γνωρίζει πολύ καλά την πλευρά που θα πάρει και αυτούς που προστατεύει.”

Ενώ ο θρασύς (που με απείλησε και δημόσια στην Κομοτηνή εκτός των υπολοίπων ενεργειών του) Χουσεΐν Ζεϋμπέκ μας λέει “Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους αποκαλώ καν μουφτήδες. Ελπίζω να καταλάβουν το λάθος που έκαναν. Και δεν θα συμπεριφερθούν ξανά έτσι.”

Αυτή την εξέλιξη την είχε προαναγγείλει ουσιαστικά ο Μπουρχάν Μπαράν σε εκπομπή του δημοσιογράφου Χαλήτ Χαλήλ του οποίου ήταν καταφανής η προσπάθεια να διερευνήσει από τον Μπαράν για το αν οι μειονοτικοί βουλευτές της Ελληνικής Βουλής, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις των, θα πρέπει να ενωθούν μαζί και να έχουν κοινή γραμμή.

Ο Εγκάθετος Ψυχίατρος Μπουρχάν Μπαράν, ένας από του 17 διώκτες μου που ήθελαν να με λυντσάρουν, συνεντευξιαζόμενος στο  Radio City του Χαλήτ Ιμπράμ, δήλωσε ότι Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ σε ερώτημα του Χαλήτ για το πώς μιλούν οι 4 βουλευτές της Μειονότητας στην Βουλή!!!

Ο Μπουρχάν Μπαράν όλα αυτά, ο οποίος διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ όταν αποκαλύφθηκε πως είναι υπόδικος ενώ έχει αρθεί και η ασυλία του για την τέλεση συγκεκριμένων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια