GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καιρός: Επιστρέφουν οι βροχές και ανεβαίνει η θερμοκρασία

Όπως αναφέρει η τελευταία πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ, στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στο βόρειο Ιόνιο και...


Όπως αναφέρει η τελευταία πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ, στα δυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο σποραδικές καταιγίδες, με εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη δυτική Μακεδονία, στα δυτικά τμήματα της ανατολικής Στερεάς και στη βόρεια Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ και μόνο στα Δωδεκάνησα θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 24 με 26 και τοπικά τους 27 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 27 με 30 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 25 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Φαινόμενα «Τύπου Π» από Παρασκευή

Φθινοπωρινό αναμένεται το σκηνικό του καιρού σε αρκετές περιοχές της χώρας προς το τέλος της εβδομάδας. Ειδικότερα, ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, ανέφερε ότι αναμένονται φαινόμενα «Τύπου Π», τα οποία θα επηρεάζουν σημεία της επικράτειας σχηματίζοντας νοητά το γράμμα «Π».

Οι περισσότερες βροχές θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή θα συνεχιστούν τον Σαββατοκύριακο και την Δευτέρα και θα επηρεάσουν κυρίως τα Δυτικά τα Βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο – ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ «Π» (Αθροιστικός εβδομαδιαίος υετός)

Η θερμοκρασία θα ανέβει πρόσκαιρα αυτή την εβδομάδα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πέσει πάλι και δεν θα απέχει πολύ από τα κανονικά επίπεδα. Οι βροχοπτώσεις θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή και θα συνεχιστούν μέχρι τη Δευτέρα, επηρεάζοντας κυρίως τα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά:

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

ΑΤΤΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04-10-2024

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 05-10-2024

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 06-10-2024

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 07-10-2024

Δεν υπάρχουν σχόλια