GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


50 χρόνια Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2024 ο Εμπορικός Σύλλογος Νομού Ξάνθης αξιώθηκε να τιμήσει τα 50 χρόνια του Συλλόγου και παράλληλα να εγκαινιάσει τα ανα...


Στις 29 Σεπτεμβρίου 2024 ο Εμπορικός Σύλλογος Νομού Ξάνθης αξιώθηκε να τιμήσει τα 50 χρόνια του Συλλόγου και παράλληλα να εγκαινιάσει τα αναβαθμισμένα του γραφεία.

Τον Αγιασμό στα γραφεία μας τέλεσε ο  Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Ιωακείμ παρουσία αρχών της πόλης μας καθώς και πολλών μελών του Συλλόγου μας.

Στην συνέχεια των εγκαινίων στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης τελέστηκε μια σεμνή τελετή ιστορικής μνήμης του Εμπορικού Συλλόγου στην οποία προβλήθηκε ένα ολιγόλεπτο αφιέρωμα τιμής σε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν μέσα από τις τάξεις του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια.Στο τελείωμα αυτής της όμορφης εκδήλωσης τιμήσαμε με πολύ συγκίνηση ένα ιστορικό μέλος του Εμπορικού Συλλόγου τον Κύριο Χρήστο Παπαδόπουλο ο οποίος είχε διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου από το 1988 έως το 1996.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης, η Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ.Μπρίκα Πολυξένη,ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης κ.Ταρενίδης Αναστάσιος Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αθλητισμού,ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Τσέπελης Μιχαήλ,ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ.Χατζηαντωνίου Αθανάσιος,η Περιφερειακή Σύμβουλος κ.Παυλακάκη Βασιλική,ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης κ.Φραντζής Αντώνης,ο εκπρόσωπος καθώς και μέλλος του Δ.Σ της ΕΣΕΕ κ.Χατζημιχαήλ Κωνσταντινος,ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ.Μωραΐτης Στυλιανός,η Πρόεδρος του ΟΕΒΕ Ξάνθης κ.Τσιακίρογλου Μαίρη,η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής κ.Κωνσταντινιδου Κυριακή, ο Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης κ.Ευστρατίου Χαράλαμπος καθώς και ο συντονιστής νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ κ Καραδέδος Αναστάσιος με μέλη της νομαρχιακής την κ.Τσαμπαζη Μαρία και τον πολιτευτή κ.Στογιαννιδη Γρήγορη.

Στην εκδηλωσή διαβάστηκαν ευχετήριες επιστολές για τα 50 χρόνια, του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων,του Προέδρου της ΕΣΕΕ κ.Καρανίκα Γεωργίου καθώς και του κ.Δημητριάδη Δημήτρη εκπροσώπου της ΕΣΕΕ στην Ευρωπαϊκή και Οικονομική Επιτροπή στις Βρυξέλλες.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης, την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης για την παραχώρηση αυτού του πανέμορφου και ιστορικού χώρου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης μας καθώς καί στους χορηγούς του εκλεκτού οίνου που συνόδευσε τα πλούσια εδέσματα του μπουφέ της εκδήλωσης.

  • “Κτήμα Βουρβουκέλη”
  • “PASSAS Winery”
  • Από τον Εμπορικό Σύλλογο Ξάνθης 

Δεν υπάρχουν σχόλια