GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


"Μαριονέτες"! Οι 3 μειονοτικοί βουλευτές της Θράκης, δικαιολογούν τον προπηλακισμό των τριών Μουφτήδων!

Τα ... οικονομάν   χοντρά στην Ελλάδα, τους κάνουν υποκλίσεις πολιτικοί αρχηγοί και κόμματα κι αυτοί στην ουσία αποτελούν "εγκάθετες&qu...


Τα ... οικονομάν   χοντρά στην Ελλάδα, τους κάνουν υποκλίσεις πολιτικοί αρχηγοί και κόμματα κι αυτοί στην ουσία αποτελούν "εγκάθετες" μαριονέτες του Τουρκικού Προξενείου!!! 

  • Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια!!!  Μαριονέτες σε διπλό ταμπλό και πάντα με το ... αζημίωτο!!! 
  • Αυτή επί τόσα χρόνια ήταν και παραμένει η καθαρή θέση μας! 
  • Και δυστυχώς δικαιώνεται για μια ακόμη φορά!

Δρώντας σαν «τρεις σωματοφύλακες» των απαράδεκτων ισχυρισμών που προωθεί η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας, οι τρεις μειονοτικοί βουλευτές της Θράκης, για μια ακόμη φορά «άδειασαν» την επίσημη γραμμή της Ελλάδας και καταφέρθηκαν σε βάρος των τριών νόμιμων Μουφτήδων της χώρας, "δικαιολογώντας" τον χαρακτηρισμό του "Μαχητή". Ότι τι στην ουσία αποτελούσαν και αποτελούν "μαριονέτες" του Τουρκικού Προξενείου αφού ενώ πλουτίζουν στην χώρα μας, παράλληλα τα "συμφέροντά" τους είναι στενά συνδεδεμένα και "υπηρετούν" μόνο την  Τουρκία!!

Με αφορμή τον προπηλακισμό των Μουφτήδων, οι οποίοι εκδιώχθηκαν από τζαμί που «ελέγχει» η ψευτομουφτεία, τα τρία μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου τοποθετήθηκαν με δηλώσεις τους στην τουρκόφωνη εφημερίδα Γκιουντέμ, υιοθέτησαν τα όσα υποστηρίζει η Άγκυρα και έκαναν λόγο για «προκλητική» ενέργεια των τριών Μουφτήδων! Οι βουλευτές Ξάνθης, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (Νέα Αριστερά) και Μπαράν Μπουρχάν (ανεξάρτητος – πρώην ΠΑΣΟΚ) και Ροδόπης, Φερχάτ Οζγκιούρ (Νέα Αριστερά), ξιφούλκησαν κατά των θέσεων της Ελληνικής Πολιτείας, ενώ παραδόξως από το πλάνο λείπει ο βουλευτής Ροδόπης, Αχμέτ Ιλχάν (ΠΑΣΟΚ), ο οποίος βρίσκεται σε σύγκρουση με το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και τις πρακτικές του, με αποτέλεσμα να έχει αποκλειστεί από τα τουρκόφωνα ΜΜΕ που βρίσκονται πολύ κοντά στο Προξενείο!

Ο Μπαράν Μπουρχάν ισχυρίστηκε ότι «η επιβολή (!) του μουφτή στη μειονότητα ήταν πάντα πηγή αναταραχής στην κοινωνία», κατηγόρησε τους τρεις Μουφτήδες που πήγαν να προσευχηθούν στο επίμαχο τζαμί (!), υποστήριξε ότι «η μειονότητα ήταν πάντα ήρεμη απέναντι σε προκλητικές (!) κινήσεις» και τέλος εξέφρασε την ελπίδα του ότι «από εδώ και πέρα δεν θα γίνουν παρόμοιες προκλήσεις»! Τη σκυτάλη πήρε ο Φερχάτ Οζγκιούρ, ο οποίος απέδωσε το συμβάν στο τζαμί σε… «κακόβουλους κύκλους» που στοχοποιούν για άλλη μία φορά τη μειονότητα, κάνοντας λόγο για «συνωμοσία»! Τέλος, ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, δικαιολόγησε –εμμέσως- τον προπηλακισμό των τριών νόμιμων Μουφτήδων, λέγοντας ότι δεν είχαν πάει άλλη φορά στο επίμαχο τζαμί! «Η μειονότητα έχει κάνει την επιλογή της. Επέλεξε τους μουφτήδες της. Οι διορισμένοι μουφτήδες δεν μπορούν να μπουν στα χωριά, τα τζαμιά τους είναι περιορισμένα, οι άνθρωποι τους είναι πολύ περιορισμένοι και βλέπουμε τις δραστηριότητες που προσπαθούν να κάνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά, επιρρίπτοντας τις ευθύνες για το συμβάν στους τρεις νόμιμους Μουφτήδες…

 ΜΟΥΦΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ δρ Τζιχάτ Χαλίλ: 

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ!


Υπενθυμίζεται ότι με δηλώσεις του ο σοφολογιότατος Μουφτής Κομοτηνής, δρ Τζιχάτ Χαλίλ, έλυσε τη σιωπή του για τα όσα δυσάρεστα και άκρως προκλητικά διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, στο τέμενος του Πλατάνου Ξάνθης. 

Μαζί με τους άλλους δύο μουφτήδες της Θράκης εκδιώχθηκαν από «παρατρεχάμενους» του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής. «Δεν φοβήθηκα… Ντροπή τους…», είπε -μεταξύ, ενώ την ίδια ώρα η θρασύτητα των μαριονετών του Προξενείου Κομοτηνής!

Δεν υπάρχουν σχόλια