GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έβρος: «Έσπασε» στο Εφετείο τα ισόβια ο σύζυγος της 29χρονης Tζεβριέ

Την είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου -Οργισμένη η οικογένειά της.


Την είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου -Οργισμένη η οικογένειά της.

Ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της 29χρονης Τζεβριέ στην Αλεξανδρούπολη έφερε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, καθώς μετέτρεψε την πρωτόδικη ποινή της ισόβιας κάθειρξης του συζύγου της σε 15 χρόνια κάθειρξη.

Η οικογένειά της δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτησή και την οργή της για την απόφαση, καθώς η γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών είχε ξυλοκοπηθεί τόσο άσχημα από τον κατηγορούμενο που τελικά έχασε τη ζωή της.

Η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης μητέρας, Ανθούλα Ανάσογλου, μίλησε αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης.

«Είναι αυτονόητο ότι θα προσφύγουμε στον Άρειο Πάγο για την απόφαση αυτή. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ξυλοκόπησε άσχημα την Τζεβριέ, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που οι γιατροί δήλωσαν και στις δύο δίκες ότι δεν έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Η κοπέλα αυτή έζησε μαρτύριο στα χέρια του όχι μόνο τη μοιραία ημέρα, αλλά και άλλες ημέρες. Η κατηγορία αποδόθηκε σωστά, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η απόφαση για τα 15 χρόνια κάθειρξη τώρα στο Εφετείο όχι μόνο δεν δικαιώνει τη μνήμη της, αλλά προκαλεί και την οργή της οικογένειάς της. Η Τζεβριέ ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας και δεν υπάρχει κάποιο ελαφρυντικό και καμία δικαιολογία για τα όσα έκανε ο δράστης».

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Η 29χρονη Τζεβριέ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στις 5 Δεκεμβρίου 2021, με σοβαρά τραύματα, ενώ είχε ρήξη σε σπλήνα και ήπαρ. Υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία αλλά τελικά δεν άντεξε και έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή. Λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθη ο 30χρονος σύζυγός της.

Στην απολογία του, είχε υποστηρίξει ότι την μοιραία ημέρα είχε φτάσει στο σπίτι μεθυσμένος και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Κοιμήθηκε και όταν η σύζυγός του τον ξύπνησε το μεσημέρι, άρχισε να τη χτυπά. Σε ερώτηση των δικαστικών αρχών αν την είχε ξαναχτυπήσει, παραδέχτηκε ότι το είχε κάνει άλλες δύο φορές.

Από τις μαρτυρίες προκύπτει ότι η αρχική δικαιολογία για τα σοβαρά τραύματα της γυναίκας ήταν ότι «έπεσε από τη σκάλα». Ωστόσο, οι γιατροί κατάλαβαν ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού. Η καταγγελία των γονιών της, μαζί με την ιατροδικαστική έκθεση, αποκάλυψαν την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια