GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


10ος Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης.

Οι αθλητικοί σύλλογοι Α.Σ. Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners” και Α.Π.Σ. Διομήδης Ξάνθης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης, τον Δήμο Αβδήρων κα...

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2024, και περιλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ. Η διαδρομή του ημιμαραθωνίου είναι πιστοποιημένη από την IAAF-AIMS, κάτι που εγγυάται την ακρίβεια και την ποιότητά της. Πρόκειται για μια γρήγορη, ασφάλτινη διαδρομή με χαμηλό βαθμό δυσκολίας και ουδέτερη κλίση, η οποία είναι ιδανική για τη βελτίωση ατομικών επιδόσεων. Οι δρομείς θα κινηθούν εντός και περιμετρικά της πόλης της Ξάνθης, με αφετηρία και τερματισμό στην κεντρική πλατεία.

Για να δοθεί η ευκαιρία συμμετοχής σε όλους, από μικρούς μαθητές μέχρι και έμπειρους αθλητές, θα διεξαχθούν και παράλληλοι αγώνες, καλύπτοντας όλες τις ηλικίες και τις δυνατότητες. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Από την «καρδιά» της πόλης ξεκινά ο 10ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης

Ο Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης ακολουθεί διεθνή πρότυπα, προσφέροντας άψογη οργάνωση και υψηλού επιπέδου αγωνιστική εμπειρία, όπως έχει αναγνωριστεί από πλήθος δρομέων που συμμετείχαν σε προηγούμενες διοργανώσεις.

Μέγας χορηγός της διοργάνωσης είναι η COSMOTE eValue, ενώ επίσημος χορηγός του αγώνα πόλης των 5χλμ είναι η Sunlight Group. Ο μαθητικός αγώνας του 1χλμ υποστηρίζεται από την ευγενική χορηγία της Syndea. Καθοριστική για την επιτυχία του αγώνα είναι η συμβολή πολλών τοπικών χορηγών και των εθελοντών μας! Ραντεβού στην εκκίνηση για τη μεγάλη δρομική γιορτή της Θράκης!

Πληροφορίες και εγγραφές: http://www.democritushalfmarathon.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια