GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Sεx και video games… Οι φανατικοί gamers είναι καλύτεροι στον έρωτα

Είναι γεγονός πως οι φανατικοί των video games δεν έχουν και την καλύτερη φήμη στον κόσμο, ειδικά αν έχουν ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο όριο η...


Είναι γεγονός πως οι φανατικοί των video games δεν έχουν και την καλύτερη φήμη στον κόσμο, ειδικά αν έχουν ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο όριο ηλικίας.

Οι περισσότερες γυναίκες δε, τους θεωρούν εντελώς αντι-ερωτικούς, καθώς πιστεύουν πως κάποιος που περνά αρκετές ώρες, αν όχι και ημέρες, κλεισμένος στο σπίτι του παίζοντας Call of Duty ή Football Manager δεν έχει να τους προσφέρει κάτι, πολύ περισσότερο στον ερωτικό τομέα.

Αυτές οι πεποιθήσεις ωστόσο μπορεί να είναι -τουλάχιστον- άδικες. Και αν θέλεις και αποδείξεις έρχεται μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine και καταλήγει στο συμπέρασμα πως οι άντρες που παίζουν τακτικά ηλεκτρονικά παιχνίδια αντέχουν περισσότερη ώρα στο κρεβάτι.

Οι ερευνητές εξέτασαν την ερωτική ζωή 600 αντρών, ηλικίας από 18 έως 50 ετών. Αρχικά τους έδωσαν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις συνήθειές τους όσον αφορά τα video games αλλά και τη γενικότερη λειτουργία του πέους τους, όσον αφορά τη στυτική του ικανότητα. Με έκπληξη, οι μελετητές διαπίστωσαν πως όσοι παίζουν (όχι με το πουλί τους, αλλά στην κονσόλα ή το PC τους) τουλάχιστον μια ώρα καθημερινά έχουν πολύ μικρές πιθανότητες να αντιμετωπίσουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας και πρόωρης εκσπερμάτωσης. Με άλλα λόγια, «βαστάνε» περισσότερο.

Αλλά τα ευχάριστα συνοδεύει και μια μάλλον δυσάρεστη διαπίστωση: Όσοι λατρεύουν τα βιντεοπαιχνίδια, τα απολαμβάνουν περισσότερο από όσο το sεx – τουλάχιστον σε πολύ μικρότερο βαθμό από όσους δεν ασχολούνται με τα video games καθημερινά.

Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικά «παιχνίδια» λοιπόν. Κάποιοι προτιμούν να πυροβολούν CGI ζόμπι από το πληκτρολόγιο ή το joypad τους και άλλοι να «επεξεργάζονται» το γυναικείο σώμα. Ακόμη κι αν αυτή η «επεξεργασία» διαρκεί 30 δευτερόλεπτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια