GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέα έρευνα δικαιώνει τις γυναίκες με καμπύλες… Τα πλεονεκτήματα των πιο juicy Γυναικών

Οι γυναίκες που έχουν ένα σώμα με καμπύλες έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Και δεν είναι μόνο πως είναι ελκυστικές για πολλούς άνδρες, αυτό είναι...


Οι γυναίκες που έχουν ένα σώμα με καμπύλες έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Και δεν είναι μόνο πως είναι ελκυστικές για πολλούς άνδρες, αυτό είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς γνωρίζαμε.

Νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης αποκαλύπτει ότι οι γυναίκες με μεγάλους γλουτούς είναι πιο έξυπνες και πιο ανθεκτικές στις χρόνιες ασθένειες!

Το λίπος που συγκεντρώνεται γύρω από τους γοφούς είναι καλό και δεν επιβαρύνει τον οργανισμό. Στην πραγματικότητα ο σκοπός της έρευνας ήταν να διερευνηθεί σε ποια σημεία του σώματος το λίπος λειτουργεί ευεργετικά.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1ήταν λιγότερο ευπαθείς στο διαβήτη και είχαν χοληστερίνη σε χαμηλότερα επίπεδα σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Infobae.

Από την έρευνα προέκυψε επίσης ότι οι γυναίκες με μεγάλους γλουτούς είχαν μεγαλύτερη ποσότητα Ω-3 λιπαρών, τα οποία βοηθούν μεταξύ άλλων και στην ανάπτυξη και την καλή λειτουργία του εγκεφάλου.

Συνεπώς, οι πιο juicy γυναίκες έχουν κάθε λόγο να χαίρονται και να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους

Δεν υπάρχουν σχόλια