GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στην IFTM “Top Resa 2024”, τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ευρώπης, στο Παρίσι

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για πρώτη φορά συμμετέχει ενεργά στην IFTM “Top Resa 2024”, μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο,...


Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για πρώτη φορά συμμετέχει ενεργά στην IFTM “Top Resa 2024”, μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις στον κόσμο, στο Παρίσι της Γαλλίας.

Φιλοξενούμενοι από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης και στο περίπτερο του ΕΟΤ στοχεύουμε σε νέες αγορές και επαφές με travel agents, τουριστικά πρακτορεία καθώς και επισκέπτες της έκθεσης.

Στοχεύουμε επίσης με προγραμματισμένα ραντεβού και τη βοήθεια του ΕΟΤ σε εταιρείες για απευθείας πτήσης charter με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Κατά την παρουσία της αντιπροσωπείας του Δήμου Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις με εκπροσώπους αεροπορικών εταιριών και στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, με επίκεντρο την ανάπτυξη νέων συνεργασιών. Στόχος να αναδειχθεί η Αλεξανδρούπολη εναλλακτικός τουριστικός προορισμός, συνδυάζοντας μοναδικά τον πολιτισμό, τη θρακιώτικη παράδοση, τη φυσική ομορφιά και τις σύγχρονες υποδομές.

Παράλληλα, στο περιθώριο της Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Γαλλίας Δημήτριο και τον Έλληνα Αντιδήμαρχο του Δήμου Antony του Παρισιού, Ιωάννη Βουλδούκη.

Η «IFTM Top Resa 2024» αποτελεί την κορυφαία διεθνή τουριστική έκθεση της Ευρώπης, που εστιάζει στον επαγγελματικό τουρισμό. Συγκεντρώνει περισσότερους από 50.000 επισκέπτες, με 30.000 από αυτούς να είναι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, ενώ συμμετέχουν 1.175 εκθέτες από 100 και πλέον χώρες. Η έκθεση προσφέρει μια μοναδική πλατφόρμα δικτύωσης και ανάπτυξης νέων συνεργασιών για την τουριστική βιομηχανία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια