GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εντατικοί έλεγχοι από την Τροχαία Ξάνθης.

Στόχος οι παράνομες σταθμεύσεις κυρίως σε Κέντρο και Πεζοδρόμια, καθώς και η ηχορύπανση από ηχοσυστήματα και εξατμίσεις, ενώ μεγάλη βαρύτητα...

Σε εντατικούς ελέγχους επιδίδεται η Τροχαία Ξάνθης αυτό το διάστημα και πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι έλεγχοι θα αυστηροποιηθούν για όλο το επόμενο χρονικό διάστημα. Στόχος του νέου Διοικητή Γ. Φραγκουλάνδη και των συνεργατών του, είναι να υπάρξει άμεση συμμόρφωση των οδηγών, τόσο για το θέμα των παράνομων σταθμεύσεων στο κέντρο, αλλά και σε πεζοδρόμια της πόλης, όσο και σε παραβάσεις για κράνη οδηγών – συνοδηγών σε δίκυκλα καθώς και για ηχορύπανση από ηχοσυστήματα και εξατμίσεις.

Οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από Αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης, ενώ από την ατζέντα δεν θα λείπουν οι έλεγχοι για υπερβολική ταχύτητα, αλκοόλ και γενικότερα οι παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Με την αυστηροποίηση των ελέγχων, η Τροχαία Ξάνθης επιδιώκει εκτός από τη συμμόρφωση των οδηγών, να πετύχει και τη μείωση αν όχι την εξάλειψη των τροχαίων ατυχημάτων, που ειδικά στην Ξάνθη στοίχισαν το τελευταίο διάστημα πολλές ανθρώπινες ζωές. 



Δεν υπάρχουν σχόλια