GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συζυγοκοκτονία στη Γερμανία: Στα χέρια της Αστυνομίας ο δολοφόνος της Λίτσας Ανδρούδη από τη Νικήσιανη Καβάλας

Συγκλονίζει τη μικρή κοινωνία της Νικήσιανης Καβάλας η δολοφονία το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 στην πόλη Kunzelsau της Γερμανίας της 50χρον...

Την είδηση έφερε στο φως η δημοσιογράφος Βάσω Μώραλη, η οποία μετέφερε όλες τις λεπτομέρειες του ρεπορτάζ της διαδικτυακά.

Υπενθυμίζεται ότι ο 61χρονος Τάκης Βάσσιος, αφού δολοφόνησε τη σύζυγό του, προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του και νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της περιοχής.

Σύμφωνα με νεότερη ανάρτηση της κ. Μόραλη το πρωί της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου 2024, ο συζυγοκτόνος από τη Νικήσιανη του Παγγαίου Τάκης Βάσσιος συνελήφθη από την Αστυνομία και αναμένεται να δικαστή για «ανθρωποκτονία εκ προθέσεως».

Διαβάστε την πλήρη ανάρτηση της Βάσως Μώραλη:

«Ο δράστης της δολοφονίας της συγχωριανής μας στο Kunzelsau της Γερμανίας (και σύζυγος της αδικοχαμένης Λίτσας Ανδρούδη), ο 61χρονος Τάκης Βάσσιος, το απόγευμα του Σαββάτου (χθες) ήταν πλέον σε κατάσταση να προσαχθεί από την Αστυνομία στο δικαστήριο της περιοχής κατοικίας του ζευγαριού και στη συνέχεια να συλληφθεί για ανθρωποκτονία της συζύγου του εκ προθέσεως -βάσει της απόφασης του δικαστηρίου.

Σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας δεν αναφέρονται λεπτομέρειες για το έγκλημα, παρά μόνο ότι οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε συγκρότημα διαμερισμάτων του Kunzelsau την Παρασκευή το μεσημέρι και εντόπισαν σε διαμέρισμα αρχικά τον άνδρα με σοβαρή αιμορραγία από αυτοτραυματισμό και στη συνέχεια τη γυναίκα ήδη νεκρή».



Δεν υπάρχουν σχόλια