GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“ΙΣΧΥΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ” ο Συνδυασμός της Μαριάνθης Μαλλιαρουδάκη…

Στοχεύουμε σ’ ένα ευέλικτο και σύγχρονο Επιμελητήριο, που θα αποτελεί το πολυτιμότερο εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών μελών του. Παρουσ...

Πριν καλά καλά να προλάβει να επισκιάσει την προγραμματισμένη παρουσίαση του συνδυασμού της Μαριάνθης Μαλλιαρουδάκη η επιθετική επιστολή εναντίον της από τον Στέλιο Μωραΐτη, η Γραμματέας του ΕΒΕ κατάφερε να δώσει το στίγμα για αυτά τα οποία πρόκειται να επακολουθήσουν μέχρι τη διενέργεια των εκλογών του οργάνου.

Η Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη το μεσημέρι της Πέμπτης παρουσίασε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, τον σχεδιασμό, τους στόχους αλλά και τις θέσεις της παράταξης της οποίας δημιουργήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα, με επικεφαλής την ίδια, έχοντας στο πλευρό της τα ¾ της μέχρι σήμερα διοικούσας επιτροπής του φορέα.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι παρά το γεγονός πως η ίδια εδώ και μέρες είχε ανακοινώσει την χθεσινή εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Στέλιος Μωραΐτης λίγα λεπτά πριν αυτή ξεκινήσει απέστειλε μέσω του ΕΒΕ mail με επιστολή του, στο οποίο επιχειρεί να καταφέρει πλήγματα στην αντίπαλό του παρουσιάζοντάς την ως «ανεπάγγελτη» και τονίζοντας πως προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τη θέση της στο ΕΒΕ σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία.

Η Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη απάντησε σχεδόν για το σύνολο των όσων ο Στέλιος Μωραΐτης της αναφέρει στην ανακοίνωσή του σε ήπιους τόνους, υποστηρίζοντας πως αν δεν υπήρχε σεβασμός από την πλευρά προς τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης που έθεσαν τα ερωτήματα δεν θα ασχολούνταν καθόλου με την επιστολή Μωραΐτη.

Όπως η ίδια τόνισε, αυτή της η κίνηση δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική παρά μόνο με την προσφορά προς τον επαγγελματικό κόσμο και τα μέλη του Επιμελητηρίου, ενώ στον ευρύτερο σχεδιασμό της ομάδας της είναι ο εκσυγχρονισμός τόσο του φορέα όσο και των υπηρεσιών του προς τους επαγγελματίες της Ξάνθης με μοναδικό γνώμονα το κοινό συμφέρον.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτήν την κίνησή της την οποία ξεκίνησε δυναμικά στο κομμάτι παρουσίασης στόχων, η Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη έχει τόσο τον Α’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Χρήστο Παμπουκίδη, τον Εμμανουήλ Χατζησταμάτη Υπεύθυνο συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων καθώς και τον Ρόιδο Γιώργο Υπεύθυνο ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι αυτή η νέα κίνηση αποτελείται με πυρήνα από τέσσερα μέλη εκ των επτά που σήμερα αποτελούν τη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΒΕ.

Επίσης δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι σύμφωνα με τα όσα παρουσιάστηκαν από τους συνεργάτες της κας Μαλλιαρουδάκη, ένας εκ των στόχων είναι η προβολή των επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου μέσα από την ιστοσελίδα του καθώς και όλων των προϊόντων που παράγει και διαθέτει η Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια