GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πέρα από την εμφάνιση, ποιο είναι το πρώτο που παρατηρούν οι άντρες όταν θέλουν να πλησιάσουν μια γυναίκα;

Αν και η εξωτερική εμφάνιση είναι το πρώτο που παρατηρούν οι άντρες όταν θέλουν να πλησιάσουν μια γυναίκα, ωστόσο -είτε το πιστεύετε είτε όχ...

Αν και η εξωτερική εμφάνιση είναι το πρώτο που παρατηρούν οι άντρες όταν θέλουν να πλησιάσουν μια γυναίκα, ωστόσο -είτε το πιστεύετε είτε όχι- υπάρχουν κάποια πράγματα στα οποία δίνουν περισσότερη προσοχή από αυτή.

Ποια είναι αυτά;

Όταν τους ακούτε πραγματικά

Όταν είστε αυθόρμητες

Ένας άντρας σχεδόν ποτέ δεν θα τραγουδήσει δυνατά ή θα χορέψει στο σπίτι μπροστά σε μια γυναίκα. Παρόλα αυτά, εκείνος εκτιμάει όταν η σύντροφος του είναι αυθόρμητη. Αν βάλετε δυνατά μουσική και αρχίζετε να χορεύετε, τότε η αντίδραση του συντρόφου σας σίγουρα θα είναι θετική.

Όταν οδηγείτε καλά

Όταν απολαμβάνετε το καλό φαγητό

Πολλές γυναίκες, όλες σχεδόν, έχουν εμμονή με τις θερμίδες και τις καταγράφουν μανιωδώς, για να μην πάρουν κιλά. Έτσι, όταν ένας άντρας βρει μια γυναίκα που της αρέσει να απολαμβάνει το φαγητό, τότε την εκτιμάει δεόντως.

Όταν μαγειρεύετε καλά

Όταν είστε αληθινές

Να γελάτε αληθινά και με την καρδιά σας. Να μην είστε πάντα βαμμένες. Να κλαίτε. Και γενικά να μην είστε στημένες προσπαθώντας πάντα να δημιουργήσετε καλή εντύπωση.

Όταν νοιάζεστε

Όταν τους κάνετε να γελάνε

Η αίσθηση του χιούμορ είναι πολύ σημαντική για τους άντρες, όπως ισχύει και για τις γυναίκες. Αν λοιπόν θέλετε να του τραβήξετε την προσοχή επιστρατέψτε το χιούμορ σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια