GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σχεδιάζεται και θα πραγματοποιηθεί ένα πραγματικό κόσμημα στο Άλσος Ευμοίρου από τον Δήμο Ξάνθης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες και τουρίστες, καθώς και σημείο αναφοράς για την πόλη μας.


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες και τουρίστες, καθώς και σημείο αναφοράς για την πόλη μας.

Ένα από τα έργα που σχεδιάζει η Δημοτική Αρχή Ξάνθης και ο Στράτος Κοντός, είναι η ανάπλαση του Άλσους Ευμοίρου. Ένα Άλσος το οποίο αφέθηκε στο πέρασμα των καιρών και σχεδόν καταστράφηκε λόγω αδιαφορίας τόσα χρόνια.

Όπως λοιπόν πληροφορίες μας αναφέρουν, αυτό που σχεδιάζεται και θα πραγματοποιηθεί εκεί, θα είναι ένα πραγματικό κόσμημα που όμοιό του δεν θα υπάρχει στην περιοχή μας, καθώς δίνεται βάση στον φυσικό πλούτο που υπάρχει στην περιοχή και αξιοποιούνται στο έπακρο όλες εκείνες οι δυνατότητες που μπορούν να συνδυάσουν τη φύση με την εξέλιξη της ζωής μας.

Στόχος, το Άλσος Ευμοίρου, να αποτελεί έναν πόλο έλξης επισκεπτών και τουριστών, αλλά και καθημερινό σημείο αναφοράς για Ξανθιώτες και μη.

Πηγές μας αναφέρουν πως τα σχέδια είναι σχεδόν έτοιμα και μένουν ελάχιστες πινελιές, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, να υπάρξει και παρουσίαση του έργου αυτού από τον Δήμαρχο Ξάνθης και τους συνεργάτες του.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια