GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καθημερινό φαινόμενο εδώ και χρόνια,

Να βρομίζουν οι πολίτες την πόλη μας χωρίς να τους ενδιαφέρει η εικόνα που αυτή παρουσιάζει, θεωρώντας πως είναι υποχρεωμένος ο Δήμος να έχε...


Να βρομίζουν οι πολίτες την πόλη μας χωρίς να τους ενδιαφέρει η εικόνα που αυτή παρουσιάζει, θεωρώντας πως είναι υποχρεωμένος ο Δήμος να έχει πίσω από τον καθένα και έναν οδοκαθαριστή. 

Αντιδήμαρχε καθαριότητας καιρός να πέσουν πρόστιμα στην πράξη και όχι στα λόγια.

Φίλος ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σάκης Χατζηαντωνίου, φίλτατη όμως και η αλήθεια. Αν δεν αποφασίσει επιτέλους να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να εφαρμόσει τον νόμο, βάζοντας πρόστιμα σε όλους όσους βρωμίζουν την πόλη, δεν πρόκειται ποτέ να διορθωθεί η κατάσταση.

Και τα αναφέρω όλα αυτά σήμερα, γιατί εδώ και καιρό είχα κάνει μαζί του μια κουβέντα, όπου ο ίδιος μου είχε πει πως θα ξεκινήσει με προειδοποιήσεις και στη συνέχεια θα περάσει σε αυστηροποίηση των δράσεων της υπηρεσίας με επιβολή προστίμων όπου ο νόμος επιτάσσει, αλλά όχι μόνο κάτι τέτοιο δεν είδα, αλλά δεν είδα να βελτιώνεται και η εικόνα της πόλης.

Επαγγελματίες που πετούν τις κούτες τους έξω από τους κάδους και αδίπλωτες. Δημότες που σιχαίνονται να πιάσουν τον κάδο ή να πατήσουν το πεντάλ του και πετούν τις σακούλες τους έξω στο πεζοδρόμιο. Νέα παιδιά να πετάνε τα χαρτιά από το φαγητό τους στο πεζοδρόμιο χωρίς να τους ενδιαφέρει το παραμικρό και κάποιοι άλλοι, να βρίσκουν ευκαιρία -συνήθως τις βράδυνες ώρες- και να πετάνε γύρω από τους κάδους σκουπιδιών, διάφορα μεγάλα αντικείμενα, θεωρώντας πως πρέπει πίσω από τον καθένα ο Δήμος να έχει και έναν οδοκαθαριστή.

Αν δεν ξεκινήσει λοιπόν η αρμόδια υπηρεσία να βάλει πρόστιμα, μην περιμένετε να δείτε καλύτερες εικόνες στην πόλη και την ευθύνη βέβαια δεν την έχουν μόνο όσοι την βρομίζουν, αλλά και αυτοί που τους το επιτρέπουν.

Και επειδή γνωρίζω πολύ καλά τα πράγματα, δεν θα δεχθώ δικαιολογίες τύπου «δεν έχουμε δημοτική αστυνομία για να ελέγξουμε την κατάσταση» και αυτό γιατί ούτε νύχτα δουλεύει η Δημοτική Αστυνομία, ούτε θα προσλάβετε 1000 άτομα να είναι παντού και να βλέπουν τα πάντα. Δεν υπάρχει δεν μπορώ, αλλά δεν θέλω…

Δεν υπάρχουν σχόλια