GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Ξάνθη χρειάζεται ένα μεγαλύτερο ή και ένα δεύτερο κολυμβητήριο, για να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν

Μεγάλος πονοκέφαλος για έναν Δήμο, η λειτουργία ενός κολυμβητηρίου και ειδικότερα ενός κολυμβητηρίου παλιού όπως αυτό της Ξάνθης. Και αναφέρ...


Μεγάλος πονοκέφαλος για έναν Δήμο, η λειτουργία ενός κολυμβητηρίου και ειδικότερα ενός κολυμβητηρίου παλιού όπως αυτό της Ξάνθης. Και αναφέρουμε πως το κολυμβητήριο είναι παλιό, γιατί αυτή είναι η αλήθεια και επειδή δεν έχει χτιστεί με τα σημερινά δεδομένα και στάνταρ, όμως με τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι δυο τελευταίες διοικήσεις του Δήμου, η προηγούμενη και η τωρινή, αυτό λειτουργεί απρόσκοπτα και δέχεται αρκετό κόσμο που θέλει να αθληθεί.

Δυστυχώς όμως, η κάλυψη που παρέχει το κολυμβητήριο, δεν είναι και αυτή που θα έπρεπε για την Ξάνθη, μιας και από πολλούς γνώστες του είδους, γίνεται συχνά λόγος για την ανάγκη κατασκευής και νέου Κολυμβητηρίου, μεγαλύτερου ή και ίδιου με το υπάρχον, προκειμένου να καλυφθούν χωρίς προβλήματα οι ανάγκες της περιοχής.

Και αυτό γιατί αν κανείς επισκεφθεί κατά τη λειτουργία του αυτόν τον χώρο άθλησης, θα διαπιστώσει πως τα παιδιά συνωστίζονται, κάτι που σίγουρα δεν είναι και τόσο κατάλληλο για τον αθλητισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια