GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Ξεπλένουν” Τουρκικά Κεφάλαια, Έλληνες Χριστιανοί Εργολάβοι!

Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συμβαίνει στη Θράκη, τα τελευταία πέντε χρόνια με αποκορύφωμα το 2024! Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με α...

Ναι, και δεν είναι μόνον αυτό!

Τα χρήματα αυτά που έχουν “βαφτιστεί” ευρωπαϊκά, λόγω της ενδοκοινοτικής διακίνησης (Γερμανία – Ολλανδία – Σουηδία), προέρχονται επι της ουσίας απο την Τουρκία, μιας και οι διαχειριστές αυτών των κονδυλίων του Τουρκικού ΥΠΕΞ, κάνουν “χρυσές” δουλειές εντός της Ευρωπαϊκής Ενωσης, με την πρόσληψη Ελλήνων Μουσουλμάνων πολιτών, που καταφεύγουν σε αυτούς λόγω της ανεργίας στην περιοχή της Θράκης!

Ξαφνική ανοικοδόμηση

Πάντως το αγοραστικό κοινό τους, είναι κυρίως μουσουλμάνοι, οι οποίοι δια… μαγείας παίρνουν δάνεια απο τη γνωστή Ziraat Bankasi αλλά και απο άλλες συστημικές τράπεζες!

“Παγίδα” για τους… ανυποψίαστους!

Βεβαίως, εκτός απο τους “πονηρούς” χριστιανούς έλληνες εργολάβους της περιοχής, υπήρξαν και αυτοί που είχαν όντως της δυνατότητα να “σηκώσουν” οικοδομές και προχώρησαν σε σύναψη εργολαβικών, τα οποία όμως δεν “ευημερούν” όλα, με τους δικηγόρους των δύο πλευρών να ακυρωνουν τις συνεργασίες αυτές.

Παράλληλα όμως, εμφανίστηκαν και κάποιοι με… χρήμα – σέσουλα, τα οποία έπρεπε να επενδύσουν για να μην πιαστούν στην “τσιμπίδα” του ΣΔΟΕ!

Τι θα πράξει η Οικονομική Αστυνομία;

Δεν υπάρχουν σχόλια