GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στέργιος Γιαλάογλου: Βλέπω στις δημοσκοπήσεις άνοδο σε κόμματα όπως η Ελληνική Λύση, η ΝΙΚΗ,

Φωνή της Λογικής έως και τον Κουτσούμπα δημοφιλέστερο αρχηγό και αντιλαμβάνομαι ότι η απελπισία από την ανυπαρξία εναλλακτικών σοβαρών προτά...


Φωνή της Λογικής έως και τον Κουτσούμπα δημοφιλέστερο αρχηγό και αντιλαμβάνομαι ότι η απελπισία από την ανυπαρξία εναλλακτικών σοβαρών προτάσεων, οδηγεί τον κόσμο σε υποστήριξη φαιδρών προσώπων, που οι δυνατότητες τους είναι τόσο περιορισμένες που άλλοι κρύβονται πίσω από το κλισέ Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια, ενώ άλλοι θαυμάζουν έναν τύπο υμνητή του Στάλιν που σιτίζεται από την κοινοβουλευτική δημοκρατία και εργάζεται για την ανατροπή της.

Γι’ αυτό όλοι κοροϊδεύουν το 41% των εκλογών του 2023 και αποκαλούν γίδια τους ψηφοφόρους του Kyriakos Mitsotakis γιατί αντιλαμβάνονται ότι αυτός είναι ο αντίπαλος και όχι το κόμμα του. Αυτός είναι ο Νέρωνας που έκαψε την Ελλάδα για να την γεμίσει ανεμογεννήτριες, αυτός είναι ο δολοφόνος των 57 στα Τέμπη, αυτός πνίγει μετανάστες, αυτός που διαλύει το ΕΣΥ, αυτός που συνθηκολόγησε με την Τουρκία για να μοιράσει το Αιγαίο, όπως ισχυρίζονται και οι δεινόσαυροι της ΝΔ που βγήκαν από την ντουλάπα για να διεκδικήσουν την ιδιοκτησία τους στο κόμμα. Γενικά ο Μητσοτάκης είναι το πρόβλημα γιατί ακριβώς είναι τόσο διαφορετικός που οι αντίπαλοί του το μόνο που κάνουν είναι να τον ακολουθούν γκρινιάζοντας. 

Μέχρι και υβριστικό σύνθημα ότι γενικώς γαμ..ται εφηύραν και διαδίδουν στα ΜΚΔ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αραχτοί όλοι με φράχτη στον Έβρο, με Rafal και φρεγάτες να καταφθάνουν συνεχώς, με το χρέος να μειώνεται, με την ανεργία να μειώνεται, με τον τουρισμό να μας έχει τρομάξει, αρχίσαμε να βρίσκουμε συμπαθητική μια νεαρή που αραδιάζει εθνικιστικά χιλιοειπωμένα κλισέ για να την κάνουμε ευρωβουλευτή και κομματάρχη, ενώ ακούμε χωρίς αντίδραση ακόμη και τον φοβικό συνταξιούχο δάσκαλο να επικαλείται την Παναγία στη εξωτερική πολιτική της χώρας, να μην πω για τον διαρκώς ψευδόμενο της Ελληνικής Λύσης που βρίσκει ελαττωματικά τα F35 και θα μας σώσει με τις γνήσιες επιστολές του Χριστού.

Εθνικισμός και θρησκοληψία πήραν την θέση που άφησε το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ και η φοβική πορεία του ΠΑΣΟΚ που έχασε τον λογαριασμό των υποψηφίων αρχηγών του και στοιχίζονται όλοι απέναντι στον Μητσοτάκη, τον οποίο όλοι θέλουν να νικήσουν και για τον οποίο τολμώ να πω ότι ήταν ευτυχής συγκυρία που βρέθηκε στον δρόμο μας. Και το λέω αυτό έχοντας εικόνα του πολιτικού σκηνικού σήμερα.

Ζώντας στην Θράκη, όπου η κυβερνητική ανυπαρξία είναι εκκωφαντική σε σημείο που μουσουλμάνος δήμαρχος διακινεί ανακοινώσεις του Δήμου του στην τουρκική γλώσσα υπογράφοντας ως αντιπρόεδρος μιας παράνομης οργάνωσης που χρηματοδοτείται από την Τουρκία, είμαι από αυτούς που τρομάζω όταν σκέφτομαι ποιοι είναι οι πολιτικοί ηγέτες των ελληνικών κομμάτων, ποιοι διεκδικούν την ψήφο μας αλλά κυρίως πόσο δεκτική είναι μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων σε θεωρίες συνωμοσίας αλλά και σε δηλώσεις απίστευτης ανοησίας γνήσιας σαχλαμάρας, που εκτοξεύουν φαιδρές προσωπικότητες που είδαν φως και μπήκαν.

Ελπίζω η απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ που εξέλεξε Κασσελάκη να μην καταλάβει και το ΠΑΣΟΚ και εκλέξει τον δικό του Κασσελάκη.

Πάντως θα ήθελα όλοι να κάνουν εικόνα την ημέρα που ο Έλληνας Πρωθυπουργός μιλούσε στο Κογκρέσο στις ΗΠΑ, κάτω από την Καμάλα Χάρις την επόμενη Πρόεδρο και την Νάνσυ Πελόζι την Πρόεδρο της Βουλής που χειροκροτούσαν με ενθουσιασμό και να βάλουν στην θέση του έναν έναν όλους τους αρχηγούς των ελληνικών κομμάτων ως εναλλακτική προοπτική. Και να μην τρομάξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια