GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ίσως μία από τις πιο αξιόλογες τοποθετήσεις αυτή του Γιώργου Κέλλη σε ένα νευραλγικό σημείο της περιοχής μας

Ένας από τους ελάχιστους Ξανθιώτες που πέρασαν από τις πιο σημαντικές θέσεις, είναι ο Γ. Κέλλης. Αντιστράτηγος εν αποστρατεία, ο οποίος υπηρ...


Ένας από τους ελάχιστους Ξανθιώτες που πέρασαν από τις πιο σημαντικές θέσεις, είναι ο Γ. Κέλλης. Αντιστράτηγος εν αποστρατεία, ο οποίος υπηρέτησε εντός και εκτός συνόρων και έγραψε στο βιογραφικό του τόσο τη θέση του Υπαρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού από την οποία και αποστρατεύτηκε, όσο και του υποδιοικητή της ΕΥΠ με αρκετά σημαντικό έργο στο ενεργητικό του.

Ο ίδιος άνθρωπος λοιπόν σήμερα μας χαροποιεί για μια ακόμη φορά, αφού σύμφωνα με το υπ. Αρ. 1043/24.09.2024 ΦΕΚ αναλαμβάνει Συντονιστής Αποκατάστασης και Ανασυγκρότησης του Έβρου με έδρα την Αλεξανδρούπολη.

Από την ανάγνωση της είδησης καταλαβαίνει κανείς πως, πρόκειται για ένα νευραλγικό πόστο το οποίο απαιτεί λεπτούς χειρισμούς αλλά και ταχύτατους, έτσι ώστε το έργο να είναι ευδιάκριτο σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά και πετυχημένο, μιας και ο Έβρος αποτελεί τα σύνορα της Χώρας μας αλλά και της Ευρώπης με την Τουρκία.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στον Συντονιστή πλέον Γιώργο Κέλλη και ευχόμαστε να στεφθεί και αυτή η αποστολή που του ανατίθεται όπως οι προηγούμενες με απόλυτη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια