GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 7 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Μύκης

Στις 26/09/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00, συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μύκης, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852...


Στις 26/09/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00, συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μύκης, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/2010, στο Δημαρχιακό Κατάστημα Σμίνθης και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητηθούν και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για τα εξής θέματα:

1ο θέμα: Έγκριση 8ης τροποποίησης προϋπολογισμού 2024. (Εισήγηση: Μαρία Μύτικα).

2ο θέμα: Έγκριση 3ης κατανομής 2024 για λειτουργικές δαπάνες σχολείων. (Εισήγηση: Μαρία Μύτικα).

3ο θέμα: Ορισμός εκπροσώπου (τακτικού και αναπληρωτή) του Δήμου Μύκης Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, για συμμετοχή του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ανώνυμης εταιρείας «Ξάνθης Ανάπτυξη Α.Ε. Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης». (Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ.).

4ο θέμα: Υποβολή επικαιροποιημένου (έκδοση 2η/2024) «Σχεδίου Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών και Άμεσης / Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Σεισμών του Δήμου Μύκης». (Εισήγηση: Δημήτριος Συμεωνίδης).

5ο θέμα: Υποβολή επικαιροποιημένου (έκδοση 2η/2024) «Σχεδίου Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών και Άμεσης / Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Χιονοπτώσεων και Παγετού του Δήμου Μύκης». (Εισήγηση: Δημήτριος Συμεωνίδης).

6ο θέμα: Υποβολή επικαιροποιημένου (Έκδοση 2η/2024) «Σχεδίου Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών και Άμεσης / Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Πλημμυρικών Φαινομένων του Δήμου Μύκης». (Εισήγηση: Δημήτριος Συμεωνίδης).

7ο θέμα : Αίτημα για Αδελφοποίηση του Δήμου Meric Subasi προς το Δήμο Μύκης. (Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ.). 

Δεν υπάρχουν σχόλια