GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επιστρέφει η Γιορτή Αυγόφετας στο Λυκοδρόμιο την Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Επιστρέφει η Γιορτή Αυγόφετας στο Λυκοδρόμιο την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και αναρωτιέμαι, πόσοι θα παραβρεθούν φέτος σε αυτήν... σε αντίθεση με ...


Επιστρέφει η Γιορτή Αυγόφετας στο Λυκοδρόμιο την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και αναρωτιέμαι, πόσοι θα παραβρεθούν φέτος σε αυτήν... σε αντίθεση με πέρσι που λόγω δημοτικών εκλογών, το Λυκοδρόμιο ήταν γεμάτο κόσμο.

Συγκεκριμένα την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η 5η Γιορτή Αυγόφετας στο Λυκοδρόμιο, στην ορεινή Σταυρούπολη Ξάνθης.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία – δράση που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λυκοδρομίου, με παραδοσιακή μουσική και έκθεση φωτογραφικού υλικού κυρίως χάρις στον Άνθιμο Κυρλίδη και τον Μιχάλη Σπανίδη.

Η Γιορτή Αυγόφετας έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί στο προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λυκοδρομίου και εύχομαι να έχει καλό καιρό φυσικά, γιατί μπαίνουμε πλέον για τα καλά στο Φθινόπωρο. Και το Λυκοδρόμιο είναι πολύ ψιλά.

*Πάω στοίχημα πάντως ότι στην φετινή Αυγόφετα, θα πατήσουν φέτος ελάχιστοι από τους «κορυφαίους» αυτοδιοικητικούς του  Δήμου μας. Οπότε το σχόλιό μου ίσως βοηθήσει να πάνε περισσότεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια