GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 6 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Πέμπτη η Δημοτική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρ...


Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου Γενισέας στις 26 Σεπτεμβρίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μ.μ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ 133/τ.Α΄/19-07-2018) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Δίκτυο αποχέτευσης Οικισμών Σελέρου και Βελοχωρίου», προϋπολογισμού 1.790.322,58 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α. (εισηγητής: Χωλίδης Στυλιανός, Αναπληρωτής Προϊστάμενος τεχνικής υπηρεσίας Δήμου Αβδήρων).
  2. Υποβολή πρότασης της πράξης με τίτλο “Ανόρυξη νέας γεώτρησης και αναβάθμιση υφιστάμενων γεωτρήσεων στο Δήμο Αβδήρων” στην πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών με κωδικό Π86_48ΛΕΙΨ ΙΙ. (εισηγήτρια: Ζουρνατζίδου -Χρηστακίδου Κωνσταντινιά, Πρόεδρος ΔΕΥΑΑ).
  3. Έγκριση συμμετοχής/ εκδήλωση ενδιαφέροντος και Έγκριση σχεδίου εκτελεστικής σύμβασης μεταξύ ΤΕΕ και Αναδόχου στο πλαίσιο της Συμφωνίας – πλαίσιο για το έργο Κατασκευή έξυπνων πρότυπων διαβάσεων με στόχο την δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος διάβασης μαθητών και αύξηση επιπέδου οδικής ασφάλειας των οδών που εφάπτονται με τα σχολεία (εισηγητής: Δήμαρχος).
  4. Εξέταση αιτήματος για αποζημίωση από ατύχημα με εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς (εισηγητής: Δήμαρχος).
  5. Έγκριση κατ’ εξαίρεση οδήγησης οχημάτων του Δήμου (εισηγητής: Δήμαρχος).
  6. Εξειδίκευση πιστώσεων σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4555/2018 (εισηγητής: Δήμαρχος). 

Δεν υπάρχουν σχόλια