GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θ. Ηλιάδης από τις 6.30 το πρωί στην κεντρική πλατεία Ξάνθης. Η ντόπια πολιτική χρειάζεται φιλότιμο

Αναφέρει σε ανάρτηση του ο Κοσμάς Γεωργιάδης. «Πηγαίνοντας τις εφημερίδες στο ταχυδρομείο συνάντησα τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Θωμά Ηλι...


Αναφέρει σε ανάρτηση του ο Κοσμάς Γεωργιάδης. «Πηγαίνοντας τις εφημερίδες στο ταχυδρομείο συνάντησα τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Θωμά Ηλιάδη στο σιντριβάνι να επιβλέπει τη σωστή λειτουργία του».

Καλημέρα, Καλή εβδομάδα και να διατηρούμε ΟΛΟΙ μας την πόλη ΚΑΘΑΡΗ!

Όταν Δευτεριάτικα ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας βρίσκεται στο δρόμο από πολύ νωρίς το πρωί, γιατί αυτό έμαθε να κάνει και αυτό κάνει εδώ και χρόνια, δείχνει ότι νοιάζεται και αυτό που τον σπρώχνει να το κάνει, είναι το φιλότιμό του και ο σεβασμός στον πολίτη.

Οι Ξανθιώτες αυτό αποζητούν. Τα πολιτικά πρόσωπα, πρέπει, έξω από την εξυπνάδα, να διαθέτουν και λίγο φιλότιμο.

Όλοι θυμόμαστε στην προηγούμενη δημοτική αρχή ότι το σιντριβάνι της κεντρικής πλατείας, κάτω από τον πλάτανο, ήταν απλά μία επί πλέον εστία μόλυνσης στο κεντρικότερο σημείο της πόλης.

Επί των ημερών της νέας δημοτικής διοίκησης, κάτι αλλάζει και γίνεται καλύτερα. Όχι γιατί τα στελέχη του Στράτου Κοντού είναι ποιο έξυπνα και ποιο σοφά, απλά, πλην ελαχίστων μελών της διοίκησης, διαθέτουν και φιλότιμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια