GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παρουσία Κεντέρη το 5ο Run Greece Αλεξανδρούπολης

Με συμμετοχή που ξεπερνά κάθε προσδοκία των διοργανωτών αλλά και παρουσία του Αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Κεντέρη, θα διεξαχθεί αύριο το 5...


Με συμμετοχή που ξεπερνά κάθε προσδοκία των διοργανωτών αλλά και παρουσία του Αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Κεντέρη, θα διεξαχθεί αύριο το 5ο Run Greece Αλεξανδρούπολης, στη πρωτεύουσα πόλη του Εβρου.

Περισσότεροι απο 1500 πολίτες και αθλητές έχουν εγγραφεί στον κατάλογο των συμμετεχόντων και το γεγονός αυτό έχει κάνει τους υπεύθυνους της διοργάνωσης να πιστεύουν ότι η αυριανή μέρα θα γραφτεί στην ιστορία του θεσμού.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκης τονίζει:

«Το Run Greece αποτελεί γιορτή για τους ντόπιους, αλλά και για όλους τους αθλητές και τους συνοδούς τους που επισκέπτονται την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Αυτή η γιορτή δεν προβάλει απλά το δρομικό κίνημα, αλλά ενισχύει και τη συνεργασία που έχει ο Δήμος με τον ΣΕΓΑΣ, τον Στρατό και όλους τους φορείς, που έχουν πολύτιμη συνεισφορά όπως τα ΕΚΑΒ, και την Τροχαία που ρυθμίζει την κυκλοφορία» δήλωσε αρχικά ο κ. Ζαμπούκης και κάλεσε τους συμπολίτες του να απολαύσουν τα οφέλη του αθλητισμού:

«Απευθύνω μια ανοιχτή και γεμάτη αγάπη πρόσκληση προς τους ερασιτέχνες δρομείς, να συμμετάσχουν και να δώσουν μια ευκαιρία στον εαυτό τους να αθληθούν. Και ίσως αυτή η συμμετοχή αποτελέσει την απαρχή για μια πιο μόνιμη δραστηριότητα.

Το Run Greece της Αλεξανδρούπολης είναι επίσης ένας αγώνας-ευκαιρία για τους πολίτες της πόλης μας να έρθουν και να χειροκροτήσουν τα παιδιά μας.

Ας δούμε την Κυριακή (22/9) ως μια μέρα αναψυχής και χαράς και ως μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουμε με την παρουσία μας ότι ο αθλητισμός είναι εδώ».


Ενώ απο την πλευρά του και ο κορυφαίος αθλητής και Α’ Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης εξειδικεύει με τα λεγόμενά του τη σημασία της διοργάνωσης:

«Ο αγώνας της Αλεξανδρούπολης αποτελεί θεσμό για την επιτυχημένη σειρά Run Greece που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ.

Φέτος, συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την πρώτη φορά που η πόλη εντάχθηκε στο καλεντάρι του Run Greece και ο αγώνας της Αλεξανδρούπολης εξακολουθεί να παραμένει μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών και πολύ-πολύ επιτυχημένη.

Κι αυτό συμβαίνει γιατί ο ΣΕΓΑΣ με το έμπειρο προσωπικό του, ενώνει τις δυνάμεις τους με τις τοπικές Αρχές και τους φορείς που διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και έχουν τη διάθεση, το μεράκι και την αγάπη για να παρουσιάσουμε, όλοι μαζί, έναν αγώνα άρτια οργανωμένο και ελκυστικό.

Θέλουμε το αποτύπωμα του αγώνα να ενισχύσει το δρομικό κίνημα στην πόλη και να αφήσει σε όσους και όσες συμμετέχουν ή τον παρακολουθούν την πιο γλυκιά γεύση.

Σας προσκαλούμε να απολαύσουμε όλοι μαζί μια μέρα αθλητική!». 



Δεν υπάρχουν σχόλια