GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Υγιή παιδιά με ενέργεια»… Ημερίδα του «ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 στο Z-PALACE

Ο «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ» με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην ημερίδα με τίτλο “Υγιή παιδιά με ενέργεια”


Ο «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ» με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην ημερίδα με τίτλο “Υγιή παιδιά με ενέργεια”

Ολοκληρωμένη Προσέγγιση στην Ανάπτυξη Παιδιών Μέσω Μπάσκετ, Κολύμβησης, Διατροφής και Ψυχολογίας”, η οποία διοργανώνεται με στόχο την ενίσχυση της σωματικής και ψυχικής υγείας των παιδιών.

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για τα οφέλη του αθλητισμού, με έμφαση στο μπάσκετ και την κολύμβηση, καθώς και χρήσιμες συμβουλές για ισορροπημένη διατροφή και ψυχολογική ενδυνάμωση των παιδιών. Ειδικοί από τον χώρο της παιδικής ψυχολογίας, διατροφής και του αθλητισμού θα μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Η αντίστροφη μέτρηση για την Ημερίδα που έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην κοινωνία της Ξάνθης και όχι μόνο έχει αρχίσει. Οι συζητήσεις είναι συνεχόμενες και για αυτό το λόγο αρχίζουμε την παρουσίαση των επιστημόνων που θα μας ενημερώσουν αλλά και θα τεθούν στη διάθεση των γονέων σχετικά με τα παιδιά.

Η Διούδη Παγώνα γεννήθηκε στην Καβάλα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού Μsc στην Ψυχολογία Υγείας του Middlesex University of London. Έρευνα στην οποία συμμετείχε με θέμα την Ποιότητα ζωής φροντιστών σε ασθενείς με νόσο Alzheimer δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Εγκέφαλος» το 2003.

Στην συνέχεια ολοκλήρωσε τριετές πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Συστημική -Οικογενειακή Θεραπεία και είναι μέλος της Συστημικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος. Έχει εξειδικευθεί στην διαχείριση διαζυγίου και συναισθηματικού τραύματος στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Από το 2005 εργάζεται ως Ψυχολόγος -Επιστημονικά Υπεύθυνη στο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας « Έκφραση» Ν. Ξάνθης παρέχοντες υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε εφήβους, γονείς, οικογένειες.



Δεν υπάρχουν σχόλια