GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΓΣΕΕ: 24ωρη απεργία τον Νοέμβριο - Άμεσα μέτρα κατά της ακρίβειας |

Μεγάλη συμμετοχή στην κινητοποίηση προβλέπει το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, λόγω των συσσωρευμένων προβλημάτων που υπάρχουν.


Μεγάλη συμμετοχή στην κινητοποίηση προβλέπει το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, λόγω των συσσωρευμένων προβλημάτων που υπάρχουν.

Αθανάσιος Σισαμπέρης:

«Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, δεν ικανοποίησαν καμία κοινωνική ομάδα της χώρας, με αποτέλεσμα η αγανάκτηση των πολιτών να ξεχειλίζει, κάτι που θα δούμε και στην επικείμενη απεργία»

Νέα 24ωρη απεργία, μέσα στον Νοέμβρη, αποφάσισε η ΓΣΕΕ. Ενώ, η ημερομηνία της κινητοποίησης αναμένεται να αποφασιστεί σε συνεδρίαση του ΔΣ της ομοσπονδίας.

Όπως αναφέρει η ΓΣΕΕ, η ακριβής ημερομηνία της απεργίας θα συζητηθεί σε συνεδρίαση της ολομέλειας του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις, εκτιμώντας την κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα.

«Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, δεν ικανοποίησαν καμία κοινωνική ομάδα της χώρας, με αποτέλεσμα η αγανάκτηση των πολιτών να ξεχειλίζει. Το «καλάθι» του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ ήταν άδειο για όλες τις επαγγελματικές τάξεις. 

Δεν δόθηκε καμία απολύτως λύση στα συσσωρευμένα προβλημάτα του κόσμου. Όπως φάνηκε κι από τη συμμετοχή των αντιδρώντων στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ, υπάρχει τεράστια οργή ως αποτέλεσμα της πολιτικής αδράνειας σε μείζονος σημασίας ζητήματα» όπως σχολιάζει, σχετικά, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, κύριος Αθανάσιος Σισαμπέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια