GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καιρός Σαββάτου: Άστατος με βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Άστατος προβλέπεται για σήμερα Σάββατο [31/08] ο καιρός, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις ισχυρές καταιγίδες στις περισσότερες πε...


Άστατος προβλέπεται για σήμερα Σάββατο [31/08] ο
καιρός, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις ισχυρές καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας κατά διαστήματα ενώ ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 33 βαθμούς κελσίου σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από τις πρωινές ώρες και κατά διαστήματα στις Σποράδες, την Εύβοια και πιθανώς στη Θεσσαλία και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο, τη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και κατά τόπους στην Ήπειρο και τη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική και ανατολική).

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια).

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Στις Σποράδες, την Εύβοια και πιθανώς στη Θεσσαλία άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

ΑΤΤΙΚΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια