GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πυρ και μανία ο Φανουράκης! Με τον Σάββα Μελισσόπουλο, γιατί «ακονίζει» την… μνήμη του στα δημοτικά συμβούλια!

Καταλαβαίνω τον πανικό του, όχι και να απολογηθώ σε γυρολόγους δημοτικούς συμβούλους και παρατρεχάμενους, αλλά θα είμαι παρών για να του «υπ...


Καταλαβαίνω τον πανικό του, όχι και να απολογηθώ σε γυρολόγους δημοτικούς συμβούλους και παρατρεχάμενους, αλλά θα είμαι παρών για να του «υπενθυμίζω» τα έργα του!

Ε, όχι και να προκαλεί τη νοημοσύνη των Ξανθιωτών η «παρέα» Φανουράκη που ήταν η χειρότερη δημοτική αρχή στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης!

Ενώ ήδη η παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ για το Αύριο» έχει δρομολογήσει εξελίξεις και επιχειρεί να «πείσει» τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης από τώρα να μην «διεκδικήσει» εκ νέου τον Δήμο Ξάνθης μετά την τελευταία «συντριβή-πανωλεθρία» τους στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής 15 Οκτωβρίου επιχειρώντας να «εμφανίσει» ως… διάδοχο τον υπαρχηγό του Μανώλη Φανουράκη, για μια ακόμη φορά οι «πρώην»  των… Απευθείας αναθέσεων 10 εκατ. ευρώ, των σκανδάλων και των παρανομιών με αφορμή την παρουσία του νυν Δήμαρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού και του επικεφαλής των ΜΠΡΟΣΤΑ και της Ελάσσονος αντιπολίτευσης Σάββα Μελισσόπουλου σε εκδήλωση στη Σταυρούπολη…

Για μια ακόμη φορά είναι προβλέψιμοι!

Αφού οι επιθέσεις του Σάββα Μελισσόπουλου και το συνεχές «κράξιμο» στον «υπαρχηγό-αρχηγό» του Τσέπελη Μανώλη Φανουράκη στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, έχει φέρει σε… απόγνωση τον τελευταίο!!!

Που ενώ δεν τολμάει να τα βάλει με τους Πάνο Σταυρακάρα – Σταύρο Αμοιρά – Πασχάλη Λύρατζη, «επιτίθεται», είτε με «παπαγαλάκια» και την ομάδα Φώτη Καραλίδη που ήταν με τον Τσέπελη, στον Σάββα Μελισσόπουλο, με το αιτιολογικό ότι… δεν κάνει αντιπολίτευση στην σημερινή δημοτική αρχή!!!


Αλλά αντίθετα «ξεδοντιάζει» τον γνωστό… Φανουράκη στις συνεδριάσεις και δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί, «ακονίζοντας» την Μνήμη του για τα «έργα» της 4ετίας με τον Τσέπελη και την «παρέα» Ηλίας Ασκαρίδης – Αμβροσιάδης κλπ.

Κι όλα αυτά, ενώ ήδη στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής Φανουράκη – Τσέπελη, δεν «ποδηγετούνται» και σε ψηφοφορίες του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης δεν πάσχουν από «αχρωματοψία» και  έλλειψη Μνήμης, ψηφίζοντας τις προτάσεις του Προεδρείου όταν πρόκειται για πράγματα ΘΕΤΙΚΑ για τον Δήμο Ξάνθης!

Δηλαδή ήδη έχουν διαχωρίσει τη θέση τους από «σκοπιμότητες» και τα «παιχνίδια» Φανουράκη και παρέας!

Δεν υπάρχουν σχόλια