GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΣΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ: Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΦΑΝΟΥΡΆΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!

Λιτή όμως και απλή ήταν και η απάντηση του Σάββα Μελισσόπουλου που αντέδρασε με χαμόγελα σχολιάζοντας τα παρακάτω:


Λιτή όμως και απλή ήταν και η απάντηση του Σάββα Μελισσόπουλου που αντέδρασε με χαμόγελα σχολιάζοντας τα παρακάτω:

«Καταλαβαίνω τον πανικό του κυρίου Φανουράκη γιατί η δική μου παρουσία τον «ενοχλεί» στις νέες φιλοδοξίες του, όχι όμως και να απολογηθώ σε γυρολόγους δημοτικούς συμβούλους και παρατρεχάμενους. Λογοδοτώ και συζητάω τα πάντα μόνο με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας και απαντάω στον συγκεκριμένο κύριο ότι θα είμαι παρών, όπως έχω υποχρέωση απέναντι στους δημότες, στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου για να του «υπενθυμίζω» και τα έργα του! 

Σε αντίθεση με τον «αρχηγό» του που ενώ εισηγείται θέματα της πόλης, απουσιάζει… Συστάσεις λοιπόν αλλού. Ότι είναι θετικό για την πόλη θα το στηρίζουμε. Άλλωστε στο σημείο που «κατάντησαν» τον Δήμο Ξάνθης και την πόλη ο κύριος Φανουράκης με τον κύριο Τσέπελη, μόνο με καθαρές σκέψεις και συνεργασία μπορεί να βρεθεί «φως στο τούνελ…»!

«Ε, όχι και να προκαλεί τη νοημοσύνη των Ξανθιωτών η «παρέα» Φανουράκη  που ήταν η χειρότερη δημοτική αρχή στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης! Και ενδιαφέρονταν μόνο για τα προσωπικά της συμφέροντα…». 

Δεν υπάρχουν σχόλια