GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αποσπάσεις αστυνομικών: Επιδεινώνουν το πρόβλημα της υποστελέχωσης στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης

Προγραμματίζεται συνάντηση εκπροσώπων της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης με τον αρμόδιο υπουργό για ζητήματα που ταλαιπωρούν τον...


Προγραμματίζεται συνάντηση εκπροσώπων της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης με τον αρμόδιο υπουργό για ζητήματα που ταλαιπωρούν τον κλάδο.

Νίκος Γουναρίδης:

«Δυστυχώς, φτάσαμε να έχουμε περισσότερους αποσπασμένους αστυνομικούς σε σχέση με αυτούς που υπηρετούν στην Ξάνθη»

Οι συνεχείς αποσπάσεις αστυνομικών επιδεινώνουν το πρόβλημα της υποστελέχωσης στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, δημιουργώντας κενά στην αστυνόμευση της περιοχής και αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης, κύριος Νίκος Γουναρίδης, συνεχίζονται οι αποσπάσεις αστυνομικών οι οποίοι αναγκάζονται, πολλές φορές, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τους να μεταφέρονται στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, για να ενισχύσουν τις αστυνομικές υπηρεσίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Εκπρόσωποι της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης ενημέρωσαν σχετικά, με το θέμα, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψής του στην Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια