GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κύπελλο Ελλάδας: Η κλήρωση των πρώτων τριών φάσεων

Διενεργήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της 1ης, της 2ης και της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2024-25.


Διενεργήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της 1ης, της 2ης και της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας για τη σεζόν 2024-25.

Στον 1ο γύρο της διοργάνωσης συμμετέχουν νικητές και φιναλίστ των τοπικών κυπέλλων ΕΠΣ, ενώ από το 2ο γύρο «μπαίνουν» στη διοργάνωση και οι ομάδες της Super League 2.

Όλοι οι αγώνες είναι μονοί και, σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Αναλυτικά τα ζευγάρια στο Κύπελλο Ελλάδας:

1η ΦΑΣΗ

Προκρίνονται άνευ αγώνα: Πανθρακικός, Δόξα Βώλακα, Ορέστης Ορεστιάδας, ΑΟ Σάρτης, Κιλκισιακός, Νάουσα, Ερμής Αμυνταίου, Αστραπή Μεσοποταμιάς, Σπάρτακος Γραικοχωρίου, Θύελλα Κατσικάς, ΑΕ Λευκίμμης, Τρίκαλα, Ολυμπιακός Βόλου, Σμόλικας Φαλάνης, Παλληξουριακός, Θύελλα Πατρών, Κόρινθος, ΑΕ Ερμιονίδας, Αστέρας Λιανοκλαδίου-Σταυρού, Απόλλων Ευπαλίου, Μανδραϊκός, ΑΟ Επισκοπής, ΑΕ Κυδωνίας, Νέα Ιωνία, Θύελλα Καμαρίου, Αιγέας Πλωμαρίου, Διαγόρας Ραχών Ικαρίας, Θύελλα Χαλκειού Χίου.

2η ΦΑΣΗ

3η ΦΑΣΗ

Σημ: Στην 3η Φάση, σε περίπτωση που η γηπεδούχος ομάδα είναι ανώτερης κατηγορίας, τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που ανήκει σε κατώτερη κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια